anioł (1) dziekuje za uratowanie zycia mojego dziecka celina Pełen profesjonalizm! (1) Zgadzam się z opinią że usługa nie jest tania, ale napewno lepiej zapłacic... Ania Polecam (1) Rewelacja, miła, uprzejma i profesjonalna osoba, która przeanalizowała... mama atopika
moja subiektywna ocena (1) Wcale nie jest tak źle jak tu inni piszą.Dr.Mincewicz według mojej oceny jest... ewa bojke ogólnie nie polecam leczenia w Derm Al (1) Witam Wszystkich czytających opinie na Trojmiasto.pl, a szczególnie osoby,... Pacjentka PRZYCHODNIA DLA BOGACZY (1) Dr Mincewicz może i jest dobrym specjalistą,ale jest za bardzo wpatrzony w... pacjentka Joanna z Tczewa - opinia (1) Super Pani doktór,gorąco polecam,synek był bardzo zadowolony!!!Zawsze tam... Joanna z Tczewa rewelacja (1) rewelacja ola Nie mam zastrzeżeń do przychodni - (1) jest całkiem porządna, jak na te warunki lokalowe. Lekarze dość... pacjentka to jakaś pomyłka (1) No to chyba bylismy w jakichs innych klinikach... - dzieki pani z recepcji to... duszek miałem nadzieje.. (1) że podejmę leczenie alergii.Zapisałem sie na pon.godz.19,15.Zastałem dwie... nestor A ja jestem brdziej niż zadowolony (1) Nie do mkonca zgadzam się z opiniami.Mieszkałem na zachodzie wiele lat i wiem... maciek zły! - opinia (1) Dr MIncewicz to wielka pomyłka!!!! Facet to egocentryk. Cztery razy robił mi... zły! niezadowolona (1) Byłas w tym centrum z mysla, ze jak zajmuja sie wylacznie dermatologiczno... Agnieszka Zijo - opinia (1) Poradnia alergologiczna dla Bogaczy W poradni kasują za wszystko na dzień... Zijo SUPER SPECJALISTA (1) Sympatyczna, komunikatywna, ma bardzo dobre podejście do dzieci,potrafi... mama Allergia cd (1) Fachowość lekarzy i pielegniarek rewelacyjna, ale podejscie do pacjenta pani... Greg Oby takich więcej...lekarzy!!!. (1) Bardzo dobry specjaista laryngolog-alergolog Bibula MAMA - opinia (1) BARDZO MIŁA PANI DOKTOR . PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO DZIECKA.POLECAM WSZYSTKIM. MAMA proszę o opinię (1) Proszę napiszcie jakie tam są ceny i w ogóle czy dobre leczenie. dziekuje karka