Krzysztof Nowak (1) Kredyt hipoteczny załatwiał Pan Krzysztof Nowak. Profesjonalne podejście,... Marcin POLECAM KAŻDEMU KTO UWAŻA, ŻE TO NIEMOŻLIWE!! (1) Pan Krzysztof Nowak!!!! jest perfekcyjnym fachowcem, a przy tym przemiły i... Jola Ewa - opinia (1) Gorąco polecam Państwu usługi Doradców Finansowych tej firmy. Osobiście... Ewa
POLECAM!!! (1) Doradca pan Karol Szafraniec przeprowadził sprawę szybko i bez... Marek Pełen profesjonalizm! (1) W końcu 2011 roku polecono mi Alex T. Great, a konkretnie p. Krzysztofa... Mirek B. Ewaaa - opinia (1) Dwa miesiące temu zgłosiłam się do Tej firmy. Moim doradcą był Pan Ryszard.... Ewaaa ... - opinia (1) banalna wypowiedz, ale w 100% prawdziwa. Rzetelna obsługa, doradca... ... Alex T. Great Doradcy Finansowi - A.B. (1) W listopadzie tego roku skorzystałam z usług Alex T. Great Doradcy... Sylwia B Polecam (1) Wszystko przebiegło bez problemu. Miła i profesjonalna obsługa. Piotr Ruszkowski Kredyt prosty i przyjemny (1) Przed rozpoczęciem starania się o kredyt, miałem wyobrażenie/ znajomi mówili,... Tomasz P. POLECAM WSZYSTKIM (1) Wszystkim poszukującym profesjonalnej obsługi w temacie doradztwa... Jacek J. Wspaniała fachowa pomoc w celu uzyskania kredytu. (1) Gorąco polecam współpracę z Panem Karolem Szafraniec.Otrzymałam cenną pomoc w... Barbara Motyka-Samojło, Gdańsk, Krzysztof Nowak - najlepszy doradca kredytowy (1) Z usług Alex T. Great Doradcy Finansowi, korzystaliśmy dwukrotnie i... Sylwia Piotrowicz-Gnyp Fachowa obsługa (1) Polecam w szczególności usługi doradcy Pana Krzysztofa Nowaka. Bardzo szybka... MS Pelen Profesjonalizm (1) Skorzystalem z uslug Alex T. Great Doradcy Finansowi w sierpniu 2011r biorac... Jacek Iwanski kredyt hipoteczny dla osób posiadających dochody zagranicą (1) Bardzo polecamy Pana Krzysztofa Nowaka. Osiągając dochody poza granicami... Tomasz z warto skorzystać (1) Jestem bardzo zadowolony z kontaktu z firmą Alex T. Great Doradcy Finansowi.... Marek J. Kredyt (1) Po niefortunnej przygodzie z firmą Open Finance,w końcu trafiłam na rzetelną... JOANNA W. Polecam - doradca Pan Karol Szafraniec z Alex T. Great CH Manhattan (1) Na wstępie chciałbym podziękować Panu Karolowi za zaangażowanie przy... Krzysztof polecamy! (1) polecam! firma ta, a konkretnie doradzca- pan Karol, zostali nam poleceni tzw... sylwia