Jestem na tak! (1) Skorzystałem z Państwa oferty za pośrednictwem Pana Karola Szafrańca i jestem... Artur Jasiński Opinia pozytywna - p. Karol Szafraniec (1) Doradca polecony przez firmę deweloperską był kompetentny, miły i poświęcił... Maria Stankiewicz Polecam Pana Karola Szafraniec (1) Godny polecenia. Zalatwienie kredytu potrwalo niecale 3 tygodnie. Z mojej... Piotr G.
bardzo dobra współpraca (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z panem Karolem Szafrańcem.Jest to... Grzegorz Rogalski Szybko, sprawnie i solidnie (1) Polecam wszystkim, którzy chcą zaciągnąć kredyt hipoteczny i sprawnie przejść... Dariusz B. Rewelacja (1) Polecam wszystkim!!! Załatwianie kredytu przypadło na niewdzięczny okres,... Cezary Polecam Pana Krzysztofa N. z Alex T. Great (1) Zwiedziłem z moją żoną kilkanaście biur doradztwa kredytowego. W każdym z... KB Bardzo polecam!!! (1) Bez wątpienia bardzo polecam korzystanie z usług doradców z Alex T. Great ,... Dżoana Pan Krzysztof Nowak AlexTG (1) Na wiosne 2011 szukalem kredytu hipotecznego na zakup mieszkania. Wczesniej... Grzegorz Gorąco polecam, szczególnie pomoc Pana Krzysztofa Nowaka (1) Miałem przyjemność skorzystać z pomocy firmy, a w szczególności być... Grzegorz Chłodziński Polecam doradcę - p. Krzysztofa Nowaka (1) Dwukrotnie skorzystałem z oferty Alex T. Great, a konkretnie z pomocy p.... Jan Polecam (1) Zdecydowanie polecam! Po ciężkich perypetiach w "open" zostałem skierowany do... KRL W odpowiedzi na poniższą opinię ......... (1) W nawiązaniu do opinii jaką otrzymałem pozwolę sobie w kliku słowach... Karol Szafraniec, tel: 515-210-3 Nie polecam. Szybciej sam załatwisz bezpośrednio w banku! (2) Wbrew zapewnieniom o rzetelności niestety zawiodłem się korzystając z ich... Zdegustowany Robert Czerwiński (1) Firmę Alex poleciła mi znajoma w momencie kiedy zwątpiłam już w to, iż uda... iwona Rzetelna wiedza, profesjonalna obsługa (1) Z wielką przyjemnością polecam skorzystanie z usług tego doradztwa. Moim... Singielka już na swoim prywatnym Kredyt bez problemu (2) Za pośrednictwem doradcy z Alexa braliśmy kredyt hipoteczny. Jeszcze przed... Paweł Doradztwo na szóstkę! (1) Z kompletnie zagubionej w świecie skomplikowanych finansów owieczki w krótkim... Agnieszka Jak dla mnie - rewelacja (1) Firmę Alex T. Great Doradcy Finansowi polecili mi i mojej żonie ich... Whiteman Miła i rzetelna obsługa. (1) Polecamy korzystanie z doradztwa firmy osobą starającym się o uzyskanie... Janko