Serdecznie polecam (1) Gorąco polecam profesjonalne usługi Pani Beaty. Miła i fachowa obsługa oraz... Oliwia Serdecznie polecam! (1) Szeroki wybór zabiegów, a ponadto zawsze można liczyć na dopasowanie zabiegu... Magdalena rewelacja ! (1) Bardzo, bardzo polecam. Korzystam z usług Alloa Studio od dłuższego czasu,... Kornelia P.
cudowne miejsce (1) Od kilku lat jestem klientką salonu Alloa. Gorąco polecam profesjonalne... Ewa Maerz Laser PDT Master - najlepszy! (1) Wszystkie zabiegi jakie miałam wykonane w Alloa były rewelacyjne, ale zabieg... Monika RF - cudowny relaks i nie tylko (1) Od pewnego czasu chodzę do p. Beatki na Fale Radiowe, efekty niesamowite -... Kamila Włókniaki (1) Ostatnio pojawiło mi się parę włókniaków na szyi, które bardzo przeszkadzały.... Robert Stale wysoka jakość usług (1) Pani Beata, bez względu na wszystko jest w pełni profesjonalna i zawsze... Anna P. Gorąco polecam! (1) Korzystam głównie z masaży i mogę polecić z czystym sumieniem. Ręce p.Beaty... Stała klientka Zaczarowana (1) Alloa, to miejsce czarowne. Wspaniałe na chandrę, stres, zły nastrój ale nie... DN Wspaniały gabinet wspaniałej osoby! (1) Pani Beatka jest nie tylko profesjonalistką z ogromną wiedzą, ale też bardzo... Maja jak zawzze bardzo milo (1) Pani Beata polecila mi zabieg oczyszczajacy z kwasami i jestem bardzo... Maja Miejsce, do którego z pewnością warto wracać (1) Mialam i mam nadal okazje i przyjemność skorzystac z uslug w gabinecie... Hanna Bardzo fajne zabiegi (1) Chodzę do Alloa na zabiegi z kwasami. Pani Beata fajnie dobrała kwas do mojej... Kamila polecam masaże (1) Uwielbiam zabiegi w Alloa. p. Beata zawsze dobiera je odpowiednio do mojej... Sylwia Serdecznie polecam lakier solarny (1) Lato w pełni więc czas pomyśleć o pielęgnacji stóp i dłoni. Kiedyś byłam... DorotaS Opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości i skuteczności i usług wykonywanych przez... Urszula fale radiowe (1) właśnie skorzystałam z zabiegu falami radiowymi, cudownie przyjemny,twarz po... Anna Polecam ! (1) Serdecznie polecam. Pani Beata jest profesjonalistką i posiada szeroką... Monika powrót (1) Jestem stałą klientką Alloa. Niestety zachciało mi się spróbować medycyny... Wanda