Szczęśliwa!!!! (1) W maju brałam ślub. Mam niezbyt ładną cerę - z trądzikiem, przebarwieniami... Ania Skorzystałam z promocji- super zabieg. Jestem zadowolona. (1) Zabieg promocyjny bardzo przyjemny i odbudowujący skórę. Efekt zaskakujący!!... Klientka Usługa kosmetyczna (1) Odkąd zaczęłam korzystać z zabiegów w Alloa, jestem niezmiennie zadowolona.... Maria
Świetny masaż! (1) Miałam naprawdę duże problemy z napiętymi mięśniami, generalnie myślałam, że... Iwona Jak w najlepszym SPA (1) Niedawno dostałam w prezencie bon upominkowy na zabieg Shiatsu (na ciało). To... Mirka POLECAM!!! (1) Polecam gabinet Alloa, zarówno masaże jak i zabiegi kosmetyczne. Pani Beata... Sylwia Cudownie i hipnotyzująco! (1) Serdecznie polecam studio Alloa! Jest to wspaniałe i wyjątkowe miejsce dla... okti Wyjątkowy masaż (1) Masaż leczniczy pleców p. Beaty nie ma sobie równych. Chodzę regularnie i... Beata Świetne Masaże! (1) W Alloa korzystam regularnie z masaży leczniczych ze względu na bóle... Gosia Jestem na tak (1) Bardzo polecam, miła, ciepła osoba, która jako z nielicznych kosmetyczek... Monika M Ewa - opinia (1) Wszystko na "6".. Wspaniała, profesjonalna obsługa i klimat z muzyką w tle /... Ewa Całościowe podejście (1) Mam problematyczną cerę – naczynka, przebarwienia i jeszcze do tego... Iza masaż pleców - kręgosłup jak nowy (1) Z moim kręgosłupem było kiepsko – bolał nawet jak leżałem. Po kilku... Jarosław Profesjonalizm (1) Usunąłem włókniaki w Alloa. Jestem pod wrażeniem – pełna profesja,... Robert Wspaniałe miejsce relaksu (1) Do tej pory nie wierzyłam, że istnieje salon kosmetyczny bez wad. Szukałam... Maria profesjonalna kosmetyka i odprężenie w niskich cenach (1) Jeśli ktoś szuka wysokiej jakości usług w miłej atmosferze i atrakcyjnej... esim Warto (1) Jestem pod stałym urokiem gabinetu Alloa. Korzystam już od dłuższego czasu z... Monika Dobrze i tanio i miło (1) Dobrze i tanio i miło Magdalena Szczerze polecam! (1) Przesympatyczna atmosfera i pełen profesjonalizm Pani Beaty sprawił, że... Marta GORĄCO POLECAM!!! (1) Do salonu trafiłam po przeczytaniu opinii klientek z portalu trojmiasto.pl i... dominika