Wspaniałe! Godne polecenia! Profesjonalne! Najlepsze! (1) Pani Beata z alloa studio jest prawdziwym skarbem! Przyjeżdżam do niej z... Ania Polecam! (1) Wszystkim, którzy mają problemy z układem ruchu jak najbardziej polecam... Magda Polecam !!! (1) Studio polecam z czystym sumieniem na 100% Profesjonalne kosmetyki, szeroka... Gosia
Świetnie przeprowadzone zabiegi (1) Korzystałam z usług studio Alloa wielokrotnie. Ostatnio byłam na oczyszczaniu... Anna Polecam! (1) Polecam uslugi pani beaty.. Byłam u niej na zabiegach i jestem bardzo... NATALIA Zadowolenie (1) Po dobranej przez Panią Beatę kuracji (laser biostymulacyj ny z kwasem... Klientka Fachowość, profesjonalność i higiena! (1) Zdecydowanie polecam wszystkim salon kosmetyczny Alloa. Korzystam dość... Monika stała klientka (1) Zawsze wychodzę z gabinetu p.Beaty w dobrym humorze:-) Duża wiedza,... jola Alloa to jakość i czas dla Klienta (1) Pani Beata wkłada całe serce w to, co robi.. Alloa, to dla mnie potwierdzenie... Ania Wyjątkowo! (1) Jestem pod wielkim wrażeniem wszechstronności oraz wiedzy, talentu i... Ania Nie mogę się nadziwić!!! (1) Jak zawsze nie mogę się nadziwić efektom zabiegu w Alloa. Wszyscy zachwycają... stała klientka NAJLEPSZA KOSMETYCZKA W TRÓJMIEŚCIE !!!! (1) Byłam już na kilku zabiegach w salonie alloa: kwasy, masaż leczniczy, czy też... Natalia Profesjonalizm (1) Miałam krótką przerwę w dbaniu o siebie -byłam zajęta dzieciakami :), ale już... Ania Polecam wszystkim Studio Alloa (1) W zeszłym roku na wiosnę poszłam pierwszy raz do salonu kosmetycznego, długo... Grażyna zabieg z kwasami (1) Wybrałam się do Alloa z polecenia koleżanki, na zabieg z kwasami (na... Graża masaż-bardzo, bardzo :) (1) Masaż na ból kręgosłupa - zaskakująco skuteczny. Do tego relaks, kameralnie i... uratowana mam już 80 lat (1) ...i gdzie chodzę na zabiegi? oczywiście do Alloa. Wszystkie moje koleżanki... Jadwiga rewelacyjny masaż pleców (1) Co jakiś czas mam problemy z kręgosłupem. Wybrałem się na masaż pleców do... Krzysztof Marta - opinia (1) Bardzo mila obsluga, w ogole nie czulam skrepowania, Pani wszystko tlumaczyla... Marta CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ (1) Korzystałam dwukrotnie z zabiegu oczyszczania twarzy. Niestety wcześniej... Zosia