Przychodnia Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Kartuska 345B

Katarzyna - ocena (1) Cały personel cudowny. Kociaki zaopiekowanie na każdym etapie leczenia. Pełne... Katarzyna Karol - ocena (1) Polecam Panią Aleksandrę . Profesjonalne , miłe podejscie do zajęczaków.... Karol Pawel - ocena (1) Profesjonalna pomoc miła i i przyjazna atmosfera Pawel
Anita - ocena (1) Od prawie roku mam króliczka ...i szukałam weterynarza..nawet nie wiedziałam... Anita Joanna - ocena (1) Niestety dzisiaj już nie było miło... Gabinet i poczekalnia puste,pani w... Joanna Karolima - opinia (1) Rewelacyjne podejście do zwierząt i szybka oraz trafna diagnostyka.... Karolima M - opinia (1) profesjonalny energiczny zespół. M Asia - opinia (1) Super klinika!!!!! Polecam wszystkich weterynarzy :)) Asia Mariusz - opinia (1) Bardzo mili i profesjonalni lekarze weterynarii Mariusz Miruś(Daisy) - opinia (1) Nigdy w życiu nie spotkałem tak ciepłej i miłej doktor jaką jest Pani... Miruś(Daisy) Ramona - opinia (1) Najlepsze miejsce na mapie Gdanska dla moich królików:) Ramona Magdalena Michalak - opinia (1) Wspaniała klinika, umiejętności lekarzy i ich podejście doskonałe. Brawo. Magdalena Michalak Karol - opinia (1) Bardzo miły personel. Bardzo ale to bardzo fajne podejście do pupila. Jeżeli... Karol Magda Lewiarz - opinia (1) Chodzimy do AlterVetu od 4-5lat z naszymi zwierzakami i mogę szczerze polecić... Magda Lewiarz Aga - opinia (1) Moja ulubiona przychodnia weterynaryjna, nie znalazłam lepszej w Trójmieście... Aga Adrian - opinia (1) Cudowne podejście do pacjentów! Wspaniali ludzie i wielkie serca! Adrian Łukasz - opinia (1) Korzystamy z usług już 2,5 roku i jesteśmy cały czas pelni podziwu dla... Łukasz Agnieszka - opinia (1) Nie bardzo rozumiem, jak przychodnia w której nawet USG na miejscu od ręki... Agnieszka Bella - opinia (1) Widać zaangażowanie w pomocy zwierzakowi od pierwszej wizyty. Bardzo miłe... Bella Iwona - opinia (1) Sprawdzona i naprawdę godna polecenia przychodnia Iwona