Przychodnia Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Kartuska 345B

Najlepszy wet dla chomików dżungarków! (1) Tylko tu umieją zająć się tymi szkrabami naszym kochanym Rupertem. Polecam dr... Sylwia i Rupert Najlepszy weterynarz dla królików w całym trójmieście (1) Tutejsi weterynarze to świetni specjaliście. Byłem u kilku weterynarzy w... Damian Jestem zadowolona! (1) Leczę mojego królika tylko tam. Altervet ciągle się rozwija, pracujące tam... M.
Sterylizacja świnki (1) Mam dwie świnki morskie i od początku są pod opieką przemiłych Pań z... Anna Polecam z czystym sumieniem! (1) Doktor Pyrak-Szychowska - świetny weterynarz, mojego Królika zbadala bardzo... M. M Polecam (1) Najlepsza opieka w Trójmieście. Profesjonalizm, pasja i miłość do zwierząt MK Super!!! (1) Bardzo doceniamy z królikami miła atmosferę panującą w Przychodni. Panie... Natalia Najlepsza przychodnia w Trójmieście (1) AlterVet to najlepsza przychodnia w całym Trójmieście - panie nie tylko są... Edyta Serdecznie polecam (1) Zawsze miłe i uśmiechnięte Panie, chętnie odpowiadają na wszystkie pytania i... Paweł polecam (1) Mimo, że mój królik nie lubi obcych (bywa agresywny) i akceptuje tylko mnie,... Ania Polecam (1) Polecam korzystanie z hotelu w Altervet bardzo miłe jest to, że Panie Doktor... Karina Omijać jak NAJDALEJ!!! (2) Tragedia! Lekarze traktują olewczo pacjenta jakim jest pies. Byłem w czerwcu... Niezadowolony Nie polecam (2) Korzystaliśmy z usług na początku roku, leczyliśmy kotkę z powodu kociego... Damian Polecam! (1) Od kilku lat leczę w gabinecie swoje świnki, Panie robią co mogą, aby pomóc,... Iwona Znakomity gabinet! (1) Korzystamy z porad Altervet od początku kiedy mamy psa. Ceny w sam raz,... Adam Polecam (1) Panie wykonywały sterylizację i inne zabiegi moim zwierzakom.Zawsze byłam... Stały klient Brak organizacji (2) Pomimo wielu dobrych opinii o alterVet tak ja jak i mój brat mamy zgoła inne... Marek Wielkie serce dla zwierząt (1) Wszystkim właścicielom zwierząt polecam Altervet, Panie doktor mają olbrzymią... Kasia Naprawdę polecam (1) Trafiliśmy do AlterVetu z chorym kotem, którego objawy zostały... Ewa Gorąco polecam! (1) Moja kotka korzystała z usług sterylizacji, strzyżenia, szczepienia,... Paulina