Przychodnia Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Kartuska 345B

Profesjonalizm i doświadczenie (1) Polecamy wszystkim zastanawiającym się nad wyborem lecznicy dla zwierząt.... Lukasz Polecam (2) Przychodzę do AlterVet juz od kilku miesięcy i zarówno ja, jak i moje... blabla super! (1) Pani Ola naprawdę jest weterynarka godną polecenia! Psiak ja uwielbia a... Asia
Rewelacja (1) Do przychodni ALTER VET trafiłam z polecenia w celu zdiagnozowania problemu u... Aga Niekoniecznie (2) Przykro mi, że muszę zepsuć dobrą opinię jaką cieszy się ten gabinet.... Ania G&K - opinia (1) Nasz króliczek dwukrotnie korzystał z pomocy w tej przychodni.. I dzięki... G&K Polecam ! (1) Jestem właścicielką trzech psów ,a dodatkowo co jakiś czas trafiają do mnie... Natasha POLECAM (1) Mój piesek miał wykonany zabieg kastracji. Miła , rzetelna , fachowa obsługa.... Carolina bardzo dobry gabinet (1) Panie z AlterVet sa godne polecenia, wspaniale zajely sie moim kotem i... Jarek SUPER! (1) Trafiłam do tych Pań przypadkowo i jestem BARDZO mile zaskoczona.... Pp Świetnie i profesjonalnie! (1) Pani Agata jest weterynarzem z powołania. Polecam wszystkim chorym zwierzątkom:) Henia Znaleziony pies (1) Jakiś czas temu przybłąkał się do mnie i moich znajomych pies, nie mieliśmy... Asia Polecam bez dwóch zdań :) (1) No może napisze te dwa, no, cztery zdania :) Króliczka ma umówiony zabieg... Oxyviana polecam (1) Bardzo miło i profesjonalnie. Panie naprawdę lubią zwierzaki i zajmują się... agnieszka zdecydowanie polecam gabinet (1) Mój pies - 9 letni boxer miał zabieg usunięcia guza. Obie Panie wszystko... Kasia i boxer Drago :) - opinia (1) Polecam tą przychodnie weterynaryjna poniewaz panie znaja sie tam na tym co... :) Genialne! (1) Byłam z moją króliczką w Altervecie i Pani doktor odrazu podjęła leczenie.... Króliczyca postawili prawidłową diagnozę mojemu kotu (2) Trafiłam do tego gabinetu, bo mój poprzedni weterynarz nie potrafił... aniciorek Szczerze polecam (1) Dzisiaj z konającym pieskiem byłem w tym gabinecie. Psa niestety nie dało się... Wiesiek Ada - opinia (1) Polecam wszystkim przychodnię AlterVet. Panie wspaniale zajęły się moim... Ada