Przychodnia Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Kartuska 345B

Iwona - opinia (1) Sprawdzona i naprawdę godna polecenia przychodnia Iwona Paula - opinia (1) Chodzę tam od 10 lat z każdym zwiezakiem. Polecam z całego serca! Paula Marcin - opinia (1) Jesteśmy wdzięczni za troskliwą i profesjonalną opiekę nad naszym Ogarem... Marcin
Paulina - opinia (1) Fantastyczne podejście do zwierzaka Paulina Aleksandra Krupińska - opinia (1) Doktor Aleksandra Bodakiewicz - wspaniały, ciepły specjalista, ze świetnym... Aleksandra Krupińska Skopana - opinia (2) Brak mi słów by opisać to co wczoraj przeżyłam, odebrano mi część życia,... Skopana Piotr - opinia (1) Cudowne dziewczyny z genialnym podejściem do zwierząt i tych dużych i tych... Piotr Karolina - opinia (1) Najlepszy gabinet weterynaryjny w Trójmieście. Pomoga na cito w każdej... Karolina Kornelia - opinia (1) Najlepsza klinika weterynaryjna zarówno dla chorowitego starszego psa jak i... Kornelia Justyna - opinia (1) Bardzo miłe panie weterynarz, dobra atmosfera w gabinecie. Szczęśliwe zwierzęta. Justyna Julianna - opinia (1) Byłam w wielu gabinetach weterynaryjnych, ale tak zadowolona nie byłam nigdy.... Julianna Caramia - opinia (1) Bardzo pozytywne wrażenia , panie weterynarz bardzo pomocne. Wybawily ze... Caramia Stanisława - opinia (1) Wszyscy weterynarze są bardzo profesjonalni i mają bardzo dużo empatii... Stanisława ja - opinia (1) Super weterynarze pomagają w każdym problemie u moich gryzoni . ja Jarek - opinia (1) Panie lekarki uratowały życie mojego siersciucha, szczerze polecam. Jarek Małgosia - opinia (1) Załoga z niesamowitym podejściem do zwierząt. Jeśli tylko trzeba to zawsze... Małgosia Jakub - opinia (1) Super jak dla mnie pełen profesjonalizm w podejściu do klienta jak i pacjenta... Jakub GOSIA - opinia (1) Szczerze polecam.Mojego chomika potraktowano z należytą uwagą. GOSIA AlterVet przychodnia (1) AlterVet to przychodnia przyjazna dla zwierzat. Diagnostyka jest bardzo... Beata Aleksandra - opinia (1) Cudowne Panie doktor z wielkim sercem do zwierząt, tych mniejszych i tych... Aleksandra