Szczerze polecam! (1) Każdy z nas wie, jak ważny jest pierwszy kontakt. Anatomic nie jest zwyczajną... Kursantka masażu 2w1, tkanki głę :) Moja ocena... (1) ...Ocena maksymalna :) wrażenia na prawdę niesamowite! :) Cudownie jest uczyć... Beata Bardzo polecam (1) Polecam z całego serca. Po tym kursie "już nic nie będzie takie samo jak... Ula
Kurs spa i punktów spustowych (1) Chciałam z całego serca polecić szkołę Anatomic za profesjonalne podejscie... Katarzyna Kaczanowska Świetna szkoła i kursy! (1) Bardzo jestem zadowolony z kursów w Anatomic. Szkolenie jest wyjątkowo... Tomek Kurs masażu 2w1 w szkole Anatomic. (1) Szkoła Anatomic to bardzo fajne i energetyczne miejsce. Byłem uczestnikiem... Rafał Twardowski Witam serdecznie (1) Kurs masażu klasycznego I i II stopnia w Gdyńska Szkołę Masażu Anatomic... Przemysław Wąsik Absolutnie polecam! (1) Nie wiem od czego zacząć. Może od tego, że spotkanie z Karoliną to... Bartosz Szyyszyło Masaż klasyczny 2w1 (1) Z całego serca polecam szkołę "ANATOMIC". Mając 20 lat zyskałam zawód, który... Kryśka :) TOP! TOP! TOP! lepiej trafic nie moglam (1) ... zaczne odtego ze nie zwyklam pisac ocen ale tu nalezy poswiecic te 5 min... sonka Gorąco polecam !!! (1) Skończyłam kurs masażu 2 w 1 , Karolina jest świetnym nauczycielem. Wiedzę... Beata St. Prezent dla syna (1) Syn mój zawsze chciał nauczyć się masażu – ale jako czegoś dodatkowego,... Remigiusz67 Polecam! (1) Kursy u Pani Karoliny mają tą podstawową zaletę, że są w prowadzone w małych... Anita Koryczkiewicz Polecam! (1) Gorąco polecam! Korzystałam z oferty szkoleniowej Anatomic w zakresie kursu... Marta Bardzo polecam! (1) Bardzo polecam wszystkim kursy u Karoliny Leguckiej. Jest instruktorką z... Monika B. POLECAM :-) !!!!! (1) Absolutnie polecam:)uczestniczyłam w kursie tkanek głebokich i uwazam, ze był... Katarzyna Zdecydowanie tak! (1) Brałam już udział w kilku kursach masażu organizowanych przez szkołę Anatomic... Agnieszka warto (1) Wybór tej szkoły to nie przypadek! Bardzo mile wspominam ten bardzo... Izabela Naprawdę warto (1) Polecam Szkołę Masażu Anatomic z całego serca. Pełen profesjonalizm, miła... Piotr Polecam (1) Dla każdego kto chce się dobrze nauczyć masażu w całym jego zakresie. Nauka... Krzysiek