Serdecznie polecam! (1) Jeżeli chcesz poznać prawdziwą sztukę masażu, to tylko w Anatomic, u Pani... Ania Świetny kurs (1) Kurs był ekstra, grupa fajnych ludzi, miła i profesjonalna pani prowadząca,... Marcel Kurs masażu (1) W pełni polecam kursy oferowane przez szkołę. Oferta konkretna, dająca wiele... BKey
ANATOMIC (1) Rewelacyjna atmosfera, pełen profesjonalizm, jasno przekazywane treści, ogrom... Justyna Chcesz się czegoś nauczyć? (1) Tam się nauczysz i będziesz pewny tego, że możesz ruszać w własną drogę... Adam najlepsza szkoła (1) Wystawienie najlepszej opinii, naprawde pokrywa się z tym, co odbywa się na... Asia Polecam (1) Szkoła profesjonalnie prowadzona , fajne podejście dydaktyczne... Mariusz Ania - opinia (1) Uczestniczyłam w kursie masażu klasycznego I i II stopnia w marcu 2015 roku.... Ania Marta - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, zajęcia tłumaczone bardzo dokładnie i precyzyjnie,... Marta Bartek - opinia (1) Szkoła Anatomic jest szkołą na najwyższym poziomie. Polecam Bartek JEDNYM SŁOWEM REWELACJA ! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursów które zrobiłam w tej szkole. Szczególnie z... Monika Pelen profesjonalizm (1) Polecam wszystkim chcacym zdobyc odpowiednia wiedze i umiejetnosci. Zajecia... Ola Pasieczna Pełen profesjonalizm (1) W pełni mogę polecić Gdyńską Szkołę Masażu Anatomic. Jeśli chcesz się czegoś... Nanek Paulina - opinia (1) Jestem wielce szczęśliwa, że wybrałam tę szkołę. Kurs przeprowadzony z pasją,... Paulina Szkoła Masażu - 1 wsza klasa (1) Przez bardzo długi okres czasu poszukiwałem szkoły masażu. Zapisałem się... Tomek Profesjonalizm na wysokim poziomie! (1) Niedawno zakonczylam indywidualne kursy w zakresie Lomi Lomi Nui oraz... Ewelina Magda - opinia (1) Kolejny raz uczestniczyłam w kursie organizowanym przez Anatomic i kolejny... Magda POLECAM :) (1) Anatomic to wyjątkowe miejsce, gdzie można czerpać wiedzę i uczyć się... moni Polecam!!! (1) Najlepsze szkolenia, na jakie w życiu uczęszczałam. Karolina (prowadząca)... A Profesjonalizm (1) Skończyłam kilka kursów masażu u Karoliny i jestem naprawdę zadowolona!... Agnieszka