Pełen profesjonalizm (1) Małe grupy (ja byłem w 3-osobowej) pozwalają naprawdę dobrze opanować... Sławek Natalia - opinia (1) Bardzo polecam szkołę ANATOMIC, nigdy nie spotkałam się z lepszym nauczaniem.... Natalia Polecam !!! (1) Ukończyłem już kilka kursów u Karoliny. Wszystkie gorąco polecam. Atmosfera... Andrzej
Wielki pozytyw ! (2) Lepiej trafić nie mogłam, cudowna atmosfera, wspaniała Pani prowadząca !!!... Daniela Popowska Agnieszka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu w Anatomicu. Bardzo długo zastanawiałam się... Agnieszka Polecam!!! (1) Pełen profesjonalizm przeprowadzanych kursów, ogromna wiedza Pani Karoliny,... TheGoldenBoy ocena (1) Pełny profesjonalizm. Polecam. Zdzisław M. Danka (1) Czas spedzony na kursie minal w milej atmosferze, w pelnej wsolpracy i... absolwentka POLECAM (1) Profesjonalne podejście do nauczania. Zawodostwo w każdym calu. Świetnie... kursantka - masażystka Justa (1) Idąc na ten kurs w życiu nie przypuszczałam że czeka mnie taka cudowna podroż... Justa SUPER!!! (1) Wszystkim polecam tą szkołę!!!!! Pełen profesjonalizm, bardzo dużo zajęć... Zadowolona kursantka profesjonalizm (1) zdecydowanie polecam tę szkołę. uczy się tu z pasją, a to wpływa znacząco na... Agnieszka