Przyjemne miejsce (1) Pomimo kilku małych wad uważam, że w klubie jest super ! Nie ma klubu, w... Marek fajny klub (1) Wszystko ok, w klubie można czuć się bezpiecznie, niezła muzyka, często jest... Orc 11.09.2009 - beznadziejna impreza (2) Godz. 22:00. Pusto, większość stolików wolna. Przyszliśmy tu nie tylko po to,... Eraser
POLECAM!!! (1) Klub fantastyczny, obsługa doskonała, świetny klimat... I jakby tego było... Śpiewak :) Rewelacyjny klub z innej bajki :-) (1) Super klub o niepowtarzalnym klimacie i aranżacji, z muzyką graną na żywo... 123iona pozytywnie zaskoczona! (1) przyznam ze bałam się pójść do tego klubu ale jak przyszłam miło się... CzarnA Olcia - opinia (1) Po tym jak ostatnio byłam w Andersenie a było to 20 czerwca tego roku jestem... Olcia IDEALNIE (1) W Andersenie byłam póki co 4 razy od połowy kwietnia i zamierzam bywać... Kasia wnętrze ok, ale CENY?? (1) ŁELKAM! Właśnie wróciłem z rzeczonego baru(klubu, pubu). Byłem tam już... trubal Jak najbardziej pozytywnie. (1) Nie zgadzam się z Grzesiem. Większość z jego opowieści jest naciągana. Z dużą... Bartosz Wszysto cacy tylko ta okropna muzyka (1) Wystrój lokalu jak i obsługa bez zastrzeżeń. Jednak tu się kończą miłe słowa.... Grzesiek Numero Uno (1) Jedyne takie miejsce gdzie wybieram się z przyjemnością ale słyszałem że się... Janus Rewelacja (1) Super klub. Przyjemny klient. Rewelacyjna obsługa. Polecam elendil Klub jakich mało (1) Ten kto tam nie był może żałować :)Sam klub, klimat i obsługa barmańska jest... Ania SUPER!! (1) Wszystko rewelacja,szkoda tylko,że nie ma już za barem tego świetnego barmana... ja R-E-W-E-L-AC-J-A !!! (1) Jak w tytule, pod każym względem ! Witosha xxx - opinia (1) po przeczytaniu tych wszytskich pozytywow zamierzam sie tak dzis wybrac i... xxx miło ale bez fajerwerków (1) O klubie dowiedziałam ię z netu, z Trojmiasto.pl. Spodobało mi się, jak się... ruth ;) (1) Myślę że impreza rockowa jak najbardziej mogłaby się udać w tym miejscu .... daga :) (1) pozdrowienia dla ekipy Andersena ps. always look on the bright side of life przyjaciółki baru ;]