JUZ ICH KOCHAM :D (1) Dzisiaj odbyl sie panienski wlasnie w Andersenie!!!!!! jesli ktos szykuje... klientka :) Brak charakteru!!!! (1) Wystrój super, ale to niestety samo tak nie zadziała.Wpadam dość często, bo... moka Jakie piwo? (1) Mam pytanko-jaki browarek mozna wypić - tradycycyjny Żywiec - czy coś... concrete
Reklama ! ! ! (1) Po raz kolejny byłem w Andersenie.... Wybrałem się tam z dziewczyna w... Eraser Po zeszłej sobocie... (1) Polecam gorąco. Jestem prawie, co tydzień i za każdym razem super się... Klio Krótko... (1) Uwielbiam tam przychodzić :) Oryginalny wystrój, miła obsługa i świetna... Stała bywalczyni ;) Wojtek - opinia (1) Jest OK :) Wojtek Bardzo fajnie :) (1) Cześć. Właśnie wróciłem z Andersena, byłem tam pierwszy raz i... było... Eraser szkoda za taka beznadziejna muza! (1) ok wszyscto jest super gdyby nie ta muza - a to jest najwazniejsze!!!!!!!!... alutka Rewelka (1) Byłem w sobotę, i jest extra, takiego klubu brakowalo w Gdyni, nareszcie... slowman Błagam zmieńcie muzykę! (1) Klub jest fajny ale muzyka skoro koniecznie musi być klubowa(choć nie licuje... Weronika Rewelacja! :) (1) Jak w tytule - po prostu rewelacja! Takiego miejsca brakowało w 3city! :)... Alka energia i nastrój (1) pierwsze odczucie - zdumienie, z zewnątrz wygląda niepozornie, w srodku... Irenn A mogłobyć super (1) 1. Wystrój: chyba miał nawiązywać do nazwy knajpy tj. Andersen a w związku z... Dalenne Andersen-bajkowe miejsce:) (1) Maksymalnie pozytywne doznania!:)wyobraźcie sobie centrum nowoczesnego... Kasia :) (1) Kolejny rewelacyjny lokal na imprezowej mapie Gdyni...:) serdecznie polecam... dadzia