Klasa (1) Jedno z najbardziej klimatycznych miejsc w trójmieście, polecam każdemu. EBPblMAH Czesław Marzanowski - opinia (1) Oby jak najwięcej, tego typu klubów dla młodzieży. Czesław Marzanowski super!!! (1) rewelacyjne miejsce, ale trafienie tam graniczy z cudem! nie wiem czy o to... magda
Fajnie, ale... (1) W Andersenie byłam dobrych kilka razy. Podoba mi się klimat, aranżacja itp.... Patrycja Wyznanie (1) Nazywam się Lechu i jestem andersenoholikiem. Lechu andersen jest ok :) (1) Byłam w tym klubie parę razy i jest dość fajnie. Brakuje szatni, trochę mało... mysza84 Jeszcze się taki nie urodził...... (1) Z wielką uwagą przeczytałem wszystkie opinie i muszę stwierdzić, że... Andrzej meggaa (1) Mega klimacik, extra obsluga i jeszcze lepsze drineczki:] no i Dj Kuraa ... a... kasia JEDYNY KLUB W TRóJMIESCIE DLA 30-LATKOW!!! (1) R E W E L A C J A!!!! Długo szukałam czegoś w Trójmieście co zaspokoiłoby... Angela Marek - opinia (1) Byłem tam trzy razy. Pierwszy raz kilka mies. temu. Klapa. nic się nie... Marek Sylwester (1) Dziękuję za wspaniałą zabawę!!! Będę polecał lokal znajomym. Młody 30 letni. śWIETNIE!!! (1) Nieczęsto chadzam po klubach ale to się zmieni odkąd do Was trafiłem, od... Zachwycony adunia - opinia (1) aj law Ju do bólu!!!!!!!!!!!!!!;):*:*:*:* adunia wreszcie cos dla 30latkow (1) Jestem kobieta po 30 tce.Bardzo sie ciesze ze w koncu jest jakis lokal dla... Apia uczta dla oczu (1) w sobote znajomi wyciagneli mnie do Andersena na imprezke, lokal generalnie... Madzia Do Ninka34 (1) Tak się składa, że klientela jest przed 30-stką zazwyczaj, po 30-stce... Oyo Zupełnie inna bajka! (1) Wejście znalazłam przypadkiem. Weszłam..i szok! Tego w Gdyni mi brakowało.... Ninka34 Wspaniała zabawa (1) Polecam wszystkim, którzy lubią się zabawić przy każdej muzyce.... Dagmara Dziękuję za cudowny wieczór panieński! (1) Chciałabym podziękować, za pomoc w organizacji REWELACYJNEGO wieczoru... Tysia Super miejsce!! (1) Zorganizowalysmy tam wczoraj wieczor panienski i musze przyznac, ze bylam... Ola