Zadowolony klient :) (1) Skorzystałem z tej firmy na zasadzie polecenia od znajomego i się nie... Paweł Polecam (1) Polecam współpracę, miła obsługa i wszystko jasne co do rozliczenia. Mamy... Zadowolony ze współpracy (1) Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z firmą Apartinfo. Współpracujemy od 2010...
Wspaniały (1) Obsługa ,czystość wszystko na najwyższym poziomie ,polecam serdecznie !! Asia Piękne apartamenty (1) Apartamenty na Kilińskiego przepiękne. Swietna lokalizacja, blisko sklepy,... andrzej obsługa apartamentów, oddawanie w dyspozycję mieszkania (1) Apartinfo to żart. Wynajmowałam przez nich swoje mieszkanie przez około roku.... Annie Polecam współpracę z tym biurem! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego zakupu i ze sprawnym załatwieniem... Szymańscy Super profesjonalisci (1) Dzieki pomocy zaangazowanych doradcow zaoszczedzilam duzo czasu kupujac... Agata Sikorka Od pierwszego słowa niewiarygodnie (2) Niestety bujne opowieści pośredniczek o posiadaniu "klientów zainteresowanych... Tomasz Rewelka i miejsce godne polecenia! (1) Polecam serdecznie lokalizację! Super miejsce gdzie jest czysto i przyjemnie.... Janek Fantastic Apartment PIWNA DELUXE (1) The apartment "PIWNA DELUXE" is located in the center of the old town..very... Agnes Dla wymagających (1) Serdecznie polecam Pana Wojtka. Doskonała obsługa, fachowa wiedza i... Marzena Kasia sopot (1) Po raz pierwszy skorzystałam z usług firmy Stay & Rest. Jestem pozytywnie... Katarzyna Victus (1) Wszystko super, polecam gorąco. Ryszard Victus Apartamenty- pełen profesjonalizm! (1) Współpracuję z firmą Victus Apartamenty przy wynajmie apartamentu. Jestem... Aneta Polecam Aparatmenty VICTUS w Sopocie (1) Gorąco polecam mieszkania z oferty Victus Apartamenty w Sopocie - solidna i... Tola Victus - nazwa zobowiązuje.. (1) Z pełną odpowiedzialnościa polecam usługi firmy Victus. Oferują dobry... Europejczyk Firma na szóstkę !! (1) Z firma Victus nawiązałam współpracę 6 miesięcy temu. Jestem zaskoczona i... SENSUS Victus Apartamenty (1) Kończy się sezon 2015r. Jako właściciele apartamentu jesteśmy bardzo... Leokadia Plisiecka Polecam! (1) Mogę z czystym sumieniem polecić firmę Victus Apartamenty, której jestem... Piotr