victus APARTAMENTY W SOPOCIE (1) Kończy się kolejny sezon. Dziękujemy bardzo za profesjonalną obsługę i... Leokadia Plisiecka Polecam Victus! (1) Sympatyczna ekipa, skuteczny i opłacalny wynajem apartamentów;) bardzo duże... Agnieszka Bardzo dobra firma (1) Pragne wyrazic pelne zadowolenia ze wspolpracy z firma Victus przy realizcji... Sabina
Gorąco polecam (1) Gorąco polecam firmę Victus. Cenię ich za wychodzenie naprzeciw potrzebom... zaba Firma Victus (1) Firma Victus pośredniczy w wynajmie mojego mieszkania. Profesjonalizm i pełne... Monika polecam (1) Zdecydowanie polecam, bardzo atrakcyjne ceny w porównaniu do cen hotelu,... Jędrek Zachwycony:) - opinia (1) Skorzystalem z apartamentu martini w okresie swiatecxnym z malzonka i jestem... Zachwycony:) jestem zachwycony! (1) piękny, czyściutki apartamencik przy plaży Vinetti, tydzień wymarzonego... Andrzej Polecam (1) Naprawdę polecam, świetna lokalizacja. Ola wyśmienicie spędzony czas (1) byłem zachwycony swoim apartamentem chillout Kacpuś Brudno i nie tak jak na zdjeciach (1) Byliśmy w "apartamencie" i pozostawiały to bez komentarza. Słodkie... Kate Apartament był zgodny z oczekiwaniami (1) Wszystko było w porządku, pani Kasia jest przemiła:), apartament zgodny ze... Marcin Współpraca (1) Podziękowania za serdeczną obsługę i pomoc w doborze miejsca noclegowego,... Jola polecam!! (1) piękne mieszkania, czyste, wyposażone i nie było drogo :) gość_A taki sobie (1) Niestety pomimo zapewnień w opisie apartamentu z przykrością stwierdzam; brak... Lucie