Magda - opinia (1) Apartament dokładnie taki jak na zdjęciach. Bardzo czysto oraz miła obsługa.... Magda Agata77 - opinia (1) Byłam na weekendowym wypadzie z koleżankami w Gdańsku i apartament w budynku... Agata77 Beata - opinia (1) Korzystałam z usług Dom & House już kilkakrotnie podczas wyjazdów służbowych.... Beata
Janek - opinia (1) Przede wszystkim czysto i nowocześnie, bez zarzutu, na pewno bedziemy wracac. Janek Maria - opinia (1) Jesteśmy stałymi klientami, przyjeżdżamy do apartamentów Imperial od lat,... Maria Agata Piotrowska - opinia (1) Odwołałam rezerwację i od sierpnia nie mogę się doprosić o zwrot zaliczki.... Agata Piotrowska Nie polecam (1) Dokonałam rezerwacji z dużym wyprzedzeniem. Rezerwacja potwierdzona, przelew... Katarzyna Zdecydowanie polecam współprace (1) Miałam okazję wynajmować mieszkanie przez dłuższy okres czasu i jak... Karola Wynajem na doby (1) Młoda firma, z młodym i zaangażowanym zespołem. Profesjonalnie! Agnieszka Profesjonalni (1) Pozytywni ludzie z pasją do nieruchomosci. Polecam Majk Mogę polecić z czystym sumieniem. (1) Ogólnie na baaaardzo duży plus. Do najtańszych nie należą, ale wiedzą co... Tomasz Niewiarygodne, nie polecam! (2) Nie polecam nikomu firmy Komnaty Nieruchomości. Niewiarygodne od początku,... Niezadowolona Apartament helska 11 (1) Jestem zawiedziona tym apartamentem. Śmierdzi w nim wigocią, zbutwieniem,... Liliana Monika - opinia (1) Profesjonalne i uczciwe podejście do klienta. Korzystam z ich usług i jestem... Monika Edyta - opinia (1) Mieszkanie zadbane, z bardzo dobrym wyposażeniem. W świętej lokalizacji, za... Edyta Perspektywa na plus (1) Jestem bardzo zadowolony z pomocy Pani Oli w sprzedaży mieszkania. Pełen... Jarek Świetna obsługa ! (1) Bardzo polecam agencje, bardzo szybka obsługa, duże zaangażowanie i pełen... Agnieszka Kompleksowo i profesjonalnie (1) W kwietniu natknęłam się na biuro Perspektywa w związku z zakupem... Marta Polecam Firmę (1) W związku z pracą za granicą szukałem firmy która weźmie na podnajem moje... Tomasz Profesjonalna współpraca - Polecam (1) Obawiałam się ,że w okresie pomiędzy świętami, a majówką nie znajdę najemców... Alina