M. Kawczyńska - opinia (1) moja ocena , 5 na 5 :) polecam. Zadowolona klientka M. Kawczyńska łucja k. - opinia (1) Dostałam kontakt z polecenia od mojej szwagierki do Pana Pawła, nie zawiodłam... łucja k. Ewelina - opinia (1) Polecam biuro, sprzedaż mieszkania podczas pandemii za dobrą cenę w 2... Ewelina
Antoni K. - opinia (1) Dziękuje za pomoc przy sprzedaży nieruchomości Dla Pani Marioli,... Antoni K. Beata Mariak - opinia (1) Podziękowania dla Pani Oli, za szybką sprzedaż mieszkania w Gdyni !!! Beata Mariak ROMAN - opinia (1) dziękuję dla biura Nieruchomości Estate Polska, za pomoc przy zakupie działki ROMAN Patrycja Olszewska - opinia (1) polecam biuro, miła i rzetelna współpraca Patrycja Olszewska Marek - opinia (1) Sympatyczny kontakt i sprawne działanie. Apartament pachnący i czysty. Czego... Marek Marta - opinia (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie! Dzięki Q4 Apartments udało mi się... Marta Darek - opinia (1) 3 lata temu powierzyłem firmie Euro24 mieszkanie na wynajem ponieważ sam nie... Darek M - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, polecam każdemu na pobyt w Sopocie M Ruslan Kolesnyk - opinia (1) Polecam apartament w stu procentach, wszystko zgodnie z opisem. Czysto,... Ruslan Kolesnyk Galyna - opinia (1) Bardzo ładna lokalizacja, świetnie wygląda apartamenty, bardzo miła obsługa,... Galyna Maciej Mucha - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z jakosci usług, polecam!! Maciej Mucha Przemek - opinia (1) Dałem pod zarządzanie swoje mieszkanie w Gdyni, wynajmowane w modelu... Przemek Michał Zych - opinia (1) Firma zajmuje się od pół roku moim mieszkaniem jesli chodzi o wynajem, jestem... Michał Zych Robert Osinski - opinia (1) Sprawna szybka obsługa, Pani Ola wynajęła moje mieszkanie w 4 dni!!!!! Robert Osinski Daniel - opinia (1) Wynajęte mieszkanie w tydzien, duza wiedza formalno - prawna. Daniel Anna K. - opinia (1) Firma godna polecenia! Nie wynajmuja pierwszym lepszym najemcom, agentka... Anna K. Karol Palka - opinia (1) oddałem 2 mieszkania pod zarządzanie, współpraca w dwóch słowach - szybko,... Karol Palka