Paweł - opinia (1) Pozdrawiam obsługę i polecam apartamenty w obiekcie Blue Marlin Paweł SBK - opinia (1) Skandal jak ta firma traktuje gości!!!!!!! Korzystam już drugi raz z... SBK Andreas - opinia (1) Firma Grand Apartments od lat zajmuje się moim apartamentem, polecam Andreas
Mariusz P. - opinia (1) Pobyt w apartamentach za każdym razem wiąże się z dbałością o każdy szczegół.... Mariusz P. Krzysztof - opinia (1) Korzystaliśmy z usług Q4 Apartments - Bastion Wałowa po raz drugi i znowu się... Krzysztof Marta S. - opinia (1) Spędzaliśmy z mężem weekend w trójmieście, korzystając z apartamentu firmy... Marta S. Agata - opinia (1) Stanowczo nie polecam tej firmy osobom, które nie chcą stracić nerwów musząc... Agata Student SSW - opinia (1) Szczerze polecam. Wszystko zgodne. Student SSW Marta M. - opinia (1) Wszystko super, oddałam w obsługę swój apartament i po pierwszym miesiącu... Marta M. Najemca - opinia (1) Bardzo miła obsługa i wszystko jest zgodne z opisem. Najemca Az - opinia (1) Przeszłam od konkurencji. Jasne zasady współpracy, wgląd w rezerwacje i... Az WM - opinia (1) jestem zadowolony. apartament na gdanskiej starowce. niby biorą trochę więcej... WM Marek Szybucha - opinia (2) Właśnie tak współpraca powinna przebiegać. Nie mam zastrzeżeń a wręcz... Marek Szybucha Piotr Banka - opinia (2) Jestem studentem drugiego roku na UG. Wynajmuję mieszkanie od tygodnia... Piotr Banka Robert - opinia (2) Acco Rent bardzo dziękuje za udany sezon. Jestesmy z zoną pod wrazeniem pracy... Robert Alina - opinia (2) Jestem pod wrażeniem obsługi mojego mieszkania. Polecam i jeszcze raz... Alina Ula - opinia (1) W życiu nie spotkałam się z tak nieodpowiedzialną firmą. Umowa dla tej firmy... Ula Beata - opinia (1) Ocena 0. Odradzam firmę Baltica Apartments. Apartamenty nie są przygotowane... Beata Magda - opinia (1) Miało być taniej niż na bookingu, a wyszło drożej bo doliczyli sobie podwójne... Magda Zdzislaw - opinia (1) Z żona długo szukaliśmy kogoś kto pomoże nam sprzedać nasz dom. Szybko i na... Zdzislaw