Karol - opinia (1) 2 lata zajmuja sie moim apartamentem, Pan Krzysztof Dudar to najbardziej... Karol Megi - opinia (1) Apartament bardzo przytulny, blisko starego miasta. Cisza spokój. Jedyny... Megi Maria - opinia (1) polecam, firma godna polecenia, wszystko zgodne z opisem, dobry kontakt Maria
Pablo - opinia (1) Firma na piątkę z plusem! Wszystkie nasze oczekiwania zostały spełnione w stu... Pablo M. Mikułko - opinia (1) Polecam! Pełen profesionalizm i perfekcyjna obsługa! M. Mikułko Marcin - opinia (1) Świetna, szybka i profesjonalna obsługa. Na pewno znów skorzystam. Marcin Marcin - opinia (1) Świetna, szybka i profesjonalna obsługa. Na pewno znów skorzystam. Marcin Marcin - opinia (1) Świetna, szybka i profesjonalna obsługa. Na pewno znów skorzystam. Marcin Marcin - opinia (1) Wszystko super :) Wszystko super :) Marcin Jakub i Zuza - opinia (1) Firma od kilku lat zarządza naszym mieszkaniem pod wynajem. Współpraca układa... Jakub i Zuza Zuzanna - opinia (1) Na 4 dni wynajęliśmy z partnerem apartament w Krakowie na ul. Rakowickiej... Zuzanna Hm - opinia (1) Jeśli chodzi o apartamenty Gdańsk przy ulicy Kilinskiego/Lelewela to omijacie... Hm Tomasz - opinia (1) Nie raz korzystałem, z usług firmy, i zawsze jestem w pełni zadowolny,.... Tomasz Anna - opinia (1) Mieszkanie Ogarna 123/3 wynajmowane przez firmę Renters po przyjeździe nie... Anna Katarzyna - opinia (1) Bardzo udany pobyt w jednym z apartamentów Baltica Apartments na Neptun... Katarzyna Ewa - opinia (1) nie polecam Mimo oddania mieszkania w stanie jakim go dostałam (zniszczone... Ewa Jakub - opinia (1) Korzystaliśmy już kilka razy z apartamentów, którymi zarządza firma. Zawsze... Jakub Krystyna - opinia (1) Super młodzi ludzie prowadzący uczciwie swoj biznes - polecam Krystyna Danuta - opinia (1) Super firma, profesjonalna obsluga, zawsze jestesmy zadowoleni z pobytu. Danuta Николай - opinia (1) В сентябре с семьей снимали аппартамент через фирму acco rent (они же... Николай