Andrzej - opinia (1) Bardzo dziękuje za współpracę. Pani Aleksandra bardzo miła i wszystko... Andrzej Leszek - opinia (1) Apartament bardzo ładny i czysty puls ale brak dostępu do śmietnika bo karta... Leszek Dominik - opinia (1) Miło spędzony czas, ładnie urządzone mieszkanie, dobry kontakt z Panią Olą Dominik
Paulina - opinia (1) Bardzo polecam Olę-pełen profesjonalizm, szybkie ogarnięcie spraw, niezbędna... Paulina Alicja - opinia (1) Wiele zawdzięczam Pani Oli. Dziękuję za pomoc. Alicja Marek - opinia (1) Serdecznie polecam profesjonale podejście do współpracy. Marek Marzena Wolińska - opinia (1) Polecam w 100%!!! Pracownicy biura okazali się bardzo profesjonalni i... Marzena Wolińska Tomasz Piotrowski - opinia (2) Miałem okazję skorzystać z usług firmy i jestem bardzo zadowolony z jakości... Tomasz Piotrowski Kaja - opinia (1) Profesjonalna firma zajmująca się wynajmem apartamentów- sprawili, że mój... Kaja Żaneta - opinia (1) Właśnie wróciliśmy z Gdańska wynajmowaliśmy apartament zarządzany przez firmę... Żaneta Wojciech - opinia (2) Polecam super kontakt z Panem Adamem współpraca od wielu miesięcy oceniam na... Wojciech Marzena - opinia (1) Podjęłam współpracę z firmą w Maju. Wcześniej współpracowałam już z dwoma... Marzena Patrycja - opinia (2) Bezproblemowy kontakt, przemiły Pan! Bardzo dziękuje za możliwość... Patrycja Klient - opinia (1) Nie polecam! Obsługa na najniższym poziomie. Apartament miał mieć dwa łóżka... Klient Olga - opinia (1) Miałam przyjemność przebywać w jednym z apartamentów na gdańskiej oliwie.... Olga Węgrzyn - opinia (1) Zdecydowanie odradzam, wynajęłam apartament na 1 noc i meldując się po 22,... Węgrzyn Artur - opinia (1) Zadowolony z obsługi właściciel apartamentu pozdrawiam Artur Marta - opinia (1) Wspaniały apartament nad samym morzem. Wszystko bezobsługowe, w stałym... Marta Monika - opinia (1) Serdecznie polecam! Przemiła obsługa, zawsze chętna do pomocy:) Apartamenty... Monika Alicja N - opinia (1) Współpraca z Grand Apartments to czysta przyjemność :) Alicja N