Anna - ocena (1) Bardzo czyste mieszkanie. Lokalizacja - super Anna Valentyna - ocena (1) Polecam, czysto, nowocześnie i bardzo przyjemnie. Valentyna Przemek1988 - ocena (1) Piękne apartamenty i do tego profesjonalna obsługa. Przemek1988
Roksana - ocena (1) Polecam, Apartament super, czysty i zadbany. W apartamencie wszystko co... Roksana Joanna Jakalska - ocena (1) Od kilku lat korzystam a wynajmu w Downtown i jeszcze nigdy się nie... Joanna Jakalska Tamara - ocena (1) Super świetna lokalizacja, bardzo dobry kontakt z recepcją , apartamenty na... Tamara Monika - ocena (1) Profesjonalna firma, dobra i komunikatywna obsługa. Wszystko wytłumaczą i... Monika Ada - ocena (1) Przepiękne apartamenty w świetnej lokalizacji! Czystość na wysokim poziomie,... Ada Basia - ocena (1) Bardzo ładne apartamenty z fajną obsługą! Basia Kuba - ocena (1) Świetny apartament i lokalizacjia, wszystko przygotowane w nim na najwyższym... Kuba Agnieszka - ocena (1) Szczerze bardzo polecam! Agnieszka Żaneta - ocena (1) Współpracuję z Downtown od początku tego roku. Moje mieszkanie bardzo dobrze... Żaneta Weronika Daleka - ocena (1) Apartament w centrum Gdanska przytulny i czysty, napewno wrócimy w przyszłym... Weronika Daleka Maja - ocena (1) Doskonała obsługa, apartamenty wysokiej klasy, czysto miło i przyjemnie. Polecam Maja Renata - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Downtown Apartments, udaje nam... Renata s - ocena (1) Wszystko ok. Prosto, jasno, przyjemnie, bez zbytniej biurokracji i na czas. s Przemek - ocena (1) Pani Ola to petarda! Nigdy nie przeprowadzałem transakcji w tak miłej i... Przemek Piotr - opinia (1) Apartamenty przy Ducha 66 w Gdańsku, top! **** Piotr Zuzanna - opinia (1) Kontakt z klientem żaden, odpowiada jakiś BOT. Brak informacji o kosztach... Zuzanna Aneta - opinia (1) Wynajelismy apartament na Śląskiej na tydzień. Sam pokoj ładny i czysty.... Aneta