Basia - ocena (1) Bardzo ładne apartamenty z fajną obsługą! Basia Kuba - ocena (1) Świetny apartament i lokalizacjia, wszystko przygotowane w nim na najwyższym... Kuba Agnieszka - ocena (1) Szczerze bardzo polecam! Agnieszka
Żaneta - ocena (1) Współpracuję z Downtown od początku tego roku. Moje mieszkanie bardzo dobrze... Żaneta Weronika Daleka - ocena (1) Apartament w centrum Gdanska przytulny i czysty, napewno wrócimy w przyszłym... Weronika Daleka Maja - ocena (1) Doskonała obsługa, apartamenty wysokiej klasy, czysto miło i przyjemnie. Polecam Maja Renata - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Downtown Apartments, udaje nam... Renata s - ocena (1) Wszystko ok. Prosto, jasno, przyjemnie, bez zbytniej biurokracji i na czas. s Przemek - ocena (1) Pani Ola to petarda! Nigdy nie przeprowadzałem transakcji w tak miłej i... Przemek Piotr - opinia (1) Apartamenty przy Ducha 66 w Gdańsku, top! **** Piotr Zuzanna - opinia (1) Kontakt z klientem żaden, odpowiada jakiś BOT. Brak informacji o kosztach... Zuzanna Aneta - opinia (1) Wynajelismy apartament na Śląskiej na tydzień. Sam pokoj ładny i czysty.... Aneta K - opinia (1) Polecam unikać wypoczynku w ich mieszkaniach, zdjęcia mocno przekłamują... K Karolina - opinia (1) Dużo podróżuję, ale nigdy nie trafiłam do tak świetnie wyposażonego... Karolina Paweł - opinia (1) Jesteśmy mile zaskoczeni. Wszystko jak należy. Czuliśmy się jak u siebie.... Paweł Ela - opinia (1) Przepiękne apartamenty oraz przyjemna obsługa! Polecam z całego serca Ela Basia - opinia (1) Świetny apartament, profesjonalna obsługa. Sprawne zameldowanie, atrakcyjna... Basia Misia - opinia (1) Bardzo ładny, stylowo urządzony apartament. Spełniał wymagania moje i mojej... Misia Żaneta - opinia (1) Pani Ola jest bardzo profesjonalna :) jest w ciągłym kontakcie z klientem i... Żaneta Alicja - opinia (1) Współpraca z Panią Olą to czysta przyjemność. Bardzo dziękuje za wszystkie... Alicja