Ola - opinia (1) Polecam każdemu kto poszukuje lokum pod swoje potrzeby. Świetnie doradcy.... Ola Monika - opinia (1) Szybki kontakt, duża elastyczność i kreatywność to cechy, które czynią firmę... Monika Joanna H. - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, jestem zadowolona z najmu. Polecam. Joanna H.
Maryna Marchenko - opinia (1) Świetna i profesjonalna obsługa ;) Polecam ! Maryna Marchenko Magda - opinia (1) Pełen profesjonalizm, obsługa na najwyższym poziomie, umowa i rozliczenia... Magda Wiktor Kowalski - opinia (1) Same dobre wrażenia. Sprawna obsługa, czystość oraz wysoki komfort pobytu Wiktor Kowalski Robert Krawczyk - opinia (2) Witam. Od września współpracuję z firmą acco rent - wynajmuję mieszkanie za... Robert Krawczyk Kamil - opinia (1) Przytulny kat, w którym można odpocząć zarówno podczas urlopu jak i podróży... Kamil Milena - opinia (1) Zdecydowanie polecam - fajna... Milena Maria - opinia (1) Dobry kontakt i obsługa, czystość. Maria Tomasz - opinia (1) W 2018 r. zdecydowałem się na zmiane firmy zarządzającej moim mieszkaniem w... Tomasz Beata - opinia (1) Przeszłam do nich z innej firmy. Oferta jest nieco droższa ale podejście do... Beata Paulina - opinia (1) szybka , miła pomoc przy sprzedaży apartamentu w inwestycji garnizon Paulina Krzysiek Przysiuda - opinia (1) sprzedałem z tym biurem mieszkanie spadkowe po mojej babci, biuro... Krzysiek Przysiuda Wojciech - opinia (1) fachowa pomoc przy zakupie mieszkania, Wojciech Dariusz - opinia (1) Kupowałem z Panem Pawłem atrakcyjne mieszkanie z wpisem komorniczym, bałem... Dariusz Daniel - opinia (1) Po tym jak miałem umowę z 6 biurami nieruchomościami i braku efektów przy... Daniel Paweł P. - opinia (1) skorzystałem z biura Estate Polska przy pomocy formalno - prawnej przy... Paweł P. Eliza Pawelczyk - opinia (1) polecam Panią Olę do sprzedaży nieruchomości , odbiera telefon o każdej porzę... Eliza Pawelczyk Dorota - opinia (1) Dostałam po wystawieniu ogłoszenia dziesiątki telefonów od różnych biur że... Dorota