Aquapark Sopot

Aquapark Baseny Sauny

Sopot, Zamkowa Góra 5

Jacek - ocena (1) Nowa baltic sauna rewelacja. Pomysł z solną super. I Jakos tak czyściej... Jacek Małgosia - opinia (1) Koniec ferii w pomorskim. Dziś niedziela spędzona w aquaparku oceniam na... Małgosia Zle wiesci (1) Czy ktoś tam wgl pracuje? Drzwi zabite dehami, brak kontaktu telefonicznego.... An
Zbyt drogo w Aquapark w Sopocie. (1) Jestem autentycznie poirytowany tym miejscem. Do wyboru jest albo pilnować... Piotr Krioterapia (1) Jak ktoś chce skorzystać z krioterapii polecam ten Aquapark, temperatura wody... ciepłolubna Wyście na głowe upadli! Ten aquapark jest najlepszy w województwie pomorskim (3) Macie nie równo pod sufitem! Zanim coś napiszecie to zastanówcie się trohę!... 19Maciek12 Sopot - aquapark - zaskakujące (3) Witam, wczoraj w koncu udalo mi sie odwiedzic Aquapark w Sopocie. Zaskoczenie... DeeP KOSZMARNIE ZIMNO (1) Uważam to za niedopuszczalne, aby w takim miejscu temperatura była tak... Aga Aqua Park - dzieci. (1) Witam, mam zamiar odwiedzić Aqua Park wraz z mężem i trójką dzieci.... Elka niepelnosprawni (1) Korzystam od niedawna z tego obiektu. Moj syn porusza sie na wozku.... muzyk dzień dla rodziny (1) Spędziliśmy dzisiaj pierwszy raz niedzielę na basenie, woda trochę za zimna... Dana Dość hardkorowy przybytek (1) Generalnie straszna lipa. Brak szatni rodzinnych dla ludzi z dziećmi. Jak... jato coraz gorzej!!! (2) MUSZE STWIERDZIC ZE PO OSTATNIM RAZIE W AQUA ZMARZŁEM I NIE TYLKO JA.WIELE... NIE POLECAM CHAMSKA OBSŁUGA! (3) Zachowanie pana z obsługi w saunach (ponoc masazysty) jest karygodne. Gdy... Aga Czy warto ? (1) A więc tak planuje jechać z rodzicami do Aquaparku mam 14 lat, po... Oskiii Zimna woda (1) Byłam tam wczoraj a dzisiaj leze chora w lozku, niedosc ze woda zimna, to jak... -plywak- żenada (1) do właściciela/li - w rejestracji Pani poinformowała,że nie jest to państwowa... mama Obsługa mokrego baru. (1) Jestem stałym bywalcem. Zastanawiam się czy obsługa mokrego baru pracuje tam... Bywalec Aquapark - karnet (1) witam. zastanawiam sie zeby wziac karnet w aquaparku, jednak nie zabardzo... spyas Pytanie do bywalców (2) Wybieram się do aquaparku. Czy mogę być w spodenkach czy muszę sobie kupić... Arci