Klient - opinia (2) Bardzo profesjonalna obsługa. Dziękuję Pani Kasiu. Klient U. i L. Frankowscy - opinia (2) Pani Aleksandra nad wszystkim czuwała i zawsze znalazła czas na wyjaśnienia.... U. i L. Frankowscy Mateusz Boroch - opinia (2) Artflat Nieruchomości profesjonalna i skuteczna agencja. Na tle konkurencji... Mateusz Boroch
Leszek - opinia (2) Profesjonalnie, sprawnie i rzeczowo. Bardzo polecam. Dzięki Panie Jakubie.... Leszek Sabina - opinia (2) Polecam , super agencja profesjonalna obsługa , brawo dla Pani Oli !!!! Sabina Enka - opinia (2) Najlepsze biuro! Konkretni i kompetentni agentki/agenci, dobra baza klientów,... Enka Lucjan - opinia (2) Dzięki tej firmie szybko i skutecznie znaleźliśmy Kupca na nasze mieszkanie... Lucjan Świetna agencja (2) Serdecznie polecam biuro nieruchomości Artflat z ul. Świętojańskiej. Fachowa... Kaśka Biuro nieruchomości polecam (2) Super Biuro nieruchomości .p.Basia profesjonalnie zajęła się nasza ofertą... Daniel z Gdyni Katarzyna - opinia (2) Profesjonalne podejście, wsparcie na każdym kroku transakcji. Polecam. Pani... Katarzyna Najlepsze Biuro Nieruchomości w Trójmieście (2) Bardzo dziękujemy za profesjonalną obsługę. Transakcja przebiegła szybko i... Beata Ewelina i Mateusz - opinia (2) Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem zaangażowania Pani Basi w proces sprzedaży.... Ewelina i Mateusz Kamila i Łukasz - opinia (2) Bardzo byliśmy zadowoleni z pracy p. Aleksandry Węgrzyn. Po przeszło pół roku... Kamila i Łukasz Ryszard - opinia (2) Dziękuję za cały proces i finalizację sprzedaży mieszkania.Jestem pod... Ryszard A. - opinia (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa. A. Najlepsze biuro nieruchomości w trójmieście! (1) Miałem przyjemność współpracować z panią Barbarą Pawłowską i panem Pawłem... Sebastian Nie mogło być inaczej :) Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona :) nie da się ukryć że z młodym zespołem pracuje się... Alicja Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem nieruchomości Artflat.... Joanna Biuro z którym warto współpracować! (2) Początkowo nie chcieliśmy podejmować współpracy z żadnym biurem, ale Pani... Joanna Polecam wszystkim p. Justynę Lawrenc (2) Zasady współpracy z Artflat są przejrzyste i dopasowane do potrzeb klienta.... Ania