Karolina - opinia (2) Mieliśmy przyjemność współpracować z Panem Jakubem Nowaczkiem przy... Karolina Kasia - opinia (2) Gorąco polecam Artflat. W szczególności Panią Alicję. Energiczna, otwarta i... Kasia Mariusz Wrzos - opinia (2) Współpraca od samego początku na najwyższym poziomie, bardzo dobry kontakt z... Mariusz Wrzos
Małgorzata - opinia (2) profesjonalna obsługa, przyjemna współpraca , w 100% polecam Małgorzata Kasia - opinia (2) W styczniu 2021 zostałam właścicielką pięknego mieszkania dzięki pomocy Pani... Kasia Adam - opinia (2) Najlepsze biuro nieruchomości w Trójmieście. Kontakt z Panią Olą bardzo... Adam Milena - opinia (2) Pani Aleksandra po raz kolejny sprzedała moje mieszkanie. pomimo ciężkiej... Milena Izabela - opinia (2) Niezwykle profesjonalna pomoc, sympatyczni, uczynni i zawsze dostępni ludzie.... Izabela Paweł - opinia (2) Nieoceniona pomoc i wsparcie. Nigdy nie spodziewałem się, że sprzedaż może... Paweł Joanna Sz. - opinia (2) Pan Jakub z biura nieruchomości Artflat sprzedał moje mieszkanie w tydzień.... Joanna Sz. Małgorzata - opinia (3) Polecam Biuro Artflat. Dzięki Pani Ewelinie i jej profesjonalizmowi udało mi... Małgorzata Michal - opinia (2) Z czystym sumieniem polecam biuro nieruchomości Artflat.  Bardzo... Michal Mateusz K. - opinia (2) Kultura, profesjonalizm i oddanie klientowi na każdym etapie procesu... Mateusz K. Angelika i Michał Witkowscy - opinia (2) Wybór biura Artflat, to był strzał w dziesiątkę. Bardzo serdecznie pragniemy... Angelika i Michał Witkowscy S.P Ziegert - opinia (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni i wdzięczni Pani Sylwi Orlikowskiej za... S.P Ziegert Arkadiusz B. - opinia (2) Przede wszystkim ogromne podziękowania dla Pana Jakuba Nowaczka za pełny... Arkadiusz B. Małgorzata - opinia (2) Ogromne podziękowania dla pani Barbary z artflat za przeprowadzenie w bardzo... Małgorzata Rafał - opinia (2) Pani Barbara to profesjonalistka w każdym calu. Bardzo konkretna i... Rafał Jankowiak Boguslawa - opinia (2) Mialam przyjemnosc skorzystac z uslugi firmy a r t f l a t nieruchomosci... Jankowiak Boguslawa Kasia i Iza - opinia (2) Bardzo przyjemna, profesjonalna obsługa. Dobra komunikacja z panią Kasią.... Kasia i Iza