Gorąco polecam współpracę z Panią Justyną Lawrenc! (1) Pani Justyna służyła radą i pomocą na każdym etapie współpracy, a serdeczny... Marcin Bardzo dobra współpraca (1) Pani Justyna, w bardzo szybki sposób znalazła nam mieszkanie i sprzedała... Renata Polecam p. Pawła (2) Facet zaangażowany, komunikatywny i co najważniejsze skuteczny. p. Arkadiusz
Super, super, super (2) Pełen profesjonalizm, zarówno przy sprzedaży, jak i zakupie nieruchomości.... Joanna S. ARTFLAT - a zwłaszcza Pan Paweł Bielawa (1) Przy sprzedaży mieszkania na początku współpracowałem z jakimiś 20 agencjami... Andrzej Pan Paweł Bielawa (2) Bardzo polecam Biuro Artflat a zwłaszcza Pana Pawła Bielawę. Kontaktował się... Karolina Pan Paweł - specjalista od spraw niemożliwych. (2) Profesjonalizm, dyspozycyjność, kultura osobista, zaangażowanie - niby nic... Ewa Polecam (1) Polecam z czystym sumieniem! Profesjonalne podejście i pełne zaangażowanie... Mariusz i Magdalena 22,03,2018 Anna i Marian Głowienka (1) Bardzo polecam usługi Pani Corriny Kłodzińskiej z biura Nieruchomości... Anna i Marian Opinia kompetencji Pani Corinna Kłodzińska (2) Pani Corinna Kłodzińska która prowadziła sprzedaż jest super agentką,bardzo... Ciszewski A R T F L A T - RZETELNOŚĆ I DOŚWIADCZENIE (2) Firma współpracują z PROFESJONALNYM fotografem, co wyróżnia to biuro spośród... Bartosz Super Posrednik (2) Dziękujemy za wielkie zaangażowanie Pana Jakuba Ciechanowskiego,... Maria Polecam! (2) Gorąco polecam współpracę z Panią Olą. Znajdzie sposób na wybrnięcie z... Anna Polecam do szybkiej sprzedaży mieszkania (1) Polecam zwłaszcza Panią Barbarę do szybkiej transakcji sprzedaży mieszkania,... Anna Biuro warte polecenia (1) Z pomocą pani Oli sprawnie i szybko udało się nam sprzedać dwa mieszkania w... A i W Bardzo polecam to Biuro (1) Bardzo polecam Biuro Artflat jeśli chodzi o szybką sprzedaż nieruchomości.... Barbara dobra agencja (1) Dobra agencja na rynku trojmiejskim, będę polecać Anka N. MIESZKANKO-PEREŁKA (2) Miałam okazję poznać dwie Panie z Biura Nieruchomości ARTFLAT, obie przemiłe... Elżbieta Szybko i sprawnie (2) Początkowo podchodziłem sceptycznie do agencji pośredniczących w sprzedaży... Grzegorz specjaliści godni polecenia (2) witam korzystając z biura Artflat Nieruchomości przy profesjonalnej... Małgorzata H.