Aster

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, ks. Leona Miszewskiego 12/13

Pełen profesjonalizm (1) Pan Paweł bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu państwowego oraz nauczył... Ania OSK Aster - to była bardzo dobra decyzja! (1) Bardzo się cieszę, że spośród wielu trójmiejskich szkół wybrałam właśnie tę.... Daria bardzo polecam (1) Po 10 latach od zrobienia kursu i niezdanych 3 egzaminach, ponownie zapisałam... Agata
Polecam (1) Polecam szkolke osk aster a w szczegolnosci Pana Pawła- instruktora jazdy... Kursantka Polecam!!! (1) Polecam z całego serca OSK Aster pan Paweł bardzo dobrze wytłumaczył cała... Wiktoria Moja opinia o szkółce Aster (1) Polecam z całego serca szkołę prawa jazdy Aster! Pan Paweł wyszkoli nawet... Emilia Polecam wszystkim! (1) Polecam wszystkim ten ośrodek szkoleniowy z czystym sumieniem! Pan Paweł to... Alicja Wiktorowicz Najlepszy wybór na naukę jazdy (1) Pan Paweł idealnie przygotowuje kursanta do egzaminu w PORDzie i do przyszłej... Mateusz Najlepszy instruktor - Paweł (1) Paweł - cierpliwy, wyrozumiały, kompetentny. Jazdy z nim to sama przyjemność.... Jacek Szumała Polecam! (1) Instruktor Paweł to specjalista w szkoleniu kierowców.Droga do zdanego... Madzia Polecam OSK ASTER!!! (1) Wysoki poziom nauczania oraz bardzo duża cierpliwość ze strony Pana Pawła.... Aga Polecam - skuteczna nauka jazdy (1) Polecam naukę jazdy w OSK Aster. Pan Paweł jest wysoce wykwalifikowanym... Agata Serdecznie polecam! (1) Świetne, profesjonalne przygotowanie zarówno teoretyczne jak i praktyczne,... Anna Bury Polecam :)! (1) Szkołę Aster oraz instruktora mogę śmiało polecić :)zdałam za pierwszym razem... Agata Szkoła godna polecenia! (1) Z czystym sumieniem polecam tę szkołę. Pan Paweł, instruktor z rozległą... Magdalena Zdane za pierwszym razem (1) Pan Paweł świetnie uczy, jazdy też przeprowadzane są spokojnie. Z kierowcy... Mateusz Egzamin zdany za pierwszym razem (1) Na lepszego instruktora nie mogłam trafić. Pan Paweł podczas nauki stale... Dominika Aga - opinia (1) Zdecydowanie polecam!! Bardzo dobre przygotowanie, zarówno do teorii, jak i... Aga Polecam :) (1) Bardzo polecam ...:) ja zdałam za 3 razem,wszystkie poprzednie były niezdane... Becia Super szkółka , nauczyli mnie tak ze zdałam egzaminy w pordzie za pierwszym razem . Dziękuje (1) Szkoła Osk aster tak mnie przygotowała do egzaminów w pordzie ze zdałam je... Daria