Aster

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, ks. Leona Miszewskiego 12/13

Marta - ocena (1) Świetny OSK teoria za pierwszym, praktyka też by była zdana za pierwszym,... Marta Lizaveta Z. - ocena (1) Zdałam za pierwszym podejściem. Dziękuję za świetną naukę Lizaveta Z. Halina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu. Mimo podeszlego wieku, jak na zdobywanie... Halina
Maria - opinia (1) Bardzo polecam kurs w tej szkole jazdy. Egzamin zdany za pierwszym... Maria kia - opinia (1) super, od razu zdany egzamin kia Oliwia - opinia (1) Nauka przebiega w bardzo przyjaznej atmosferze, kontakt z panem instruktorem... Oliwia Czarek - opinia (1) Prawo jazdy zdaję kolejny raz po latach. Pan Paweł perfekcyjnie mnie... Czarek Katarzyna - opinia (2) Do nauki jazdy wróciłam po latach, tym razem jednak okazała się być... Katarzyna Sandra - opinia (1) Dzięki tej szkółce bardzo dobrze się przygotowałam do egzaminu, jestem bardzo... Sandra Klaudia - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście!! Dzięki Panu Pawłowi udalo mi się zdać... Klaudia Anna Szpak-Szpakowska - opinia (1) Świetna szkółka, zdane za pierwszym razem, polecam!!!! Anna Szpak-Szpakowska Marcin - opinia (1) Dzięki tej szkole jazda samochodem stała się czymś bardzo prostym i... Marcin Daria - opinia (1) Polecam szkołę OSK Aster :) Podobało mi się jak były przeprowadzone zajęcia... Daria Maks - opinia (1) Bardzo dobra szkółka, egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam! Maks Mikołaj Bednarski - opinia (1) Było nieźle- jedyna wada, to myślę, że jazdy mogłem mieć max. 3 razy... Mikołaj Bednarski Opinia o szkole (1) Witam. Zdawałam 2 maja prawo jazdy i zdałam. Dzięki szkole aster. bardzo... Ewelina Bardzo polecam! (1) Pan Paweł od zera nauczył mnie jeździć, zdałam za pierwszym podejściem. P.... Wanda Polecam (1) Egzamin w PORD okazał się łatwiejszy niż egzamin wewnętrzny. Prawko zdane za... Maciej Instruktorzy maja duzo cierpliwosci (1) Nie owijaja w bawelne ale jednoczesnie dodadza otuchy. Mi sie w koncu udalo i... Karolina Kurs prawo jazdy kat. B (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście! Wszystko na najwyższym poziomie, egzamin... AR