Aster

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, ks. Leona Miszewskiego 12/13

Za pierwszym razem!! (1) Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem! Dzięki dobremu... Patryk PROFESJONALIZM (1) Profesjonalizm w każdym calu, elastyczne godziny zajęć, super obsługa a... Dawid Wielec A jednak to możliwe! (1) Zawsze przypuszczałam, że prawo jazdy to nie dla mnie i nikt nie będzie w... M
PABLO JEST EXTRA (1) Nie wiem jak pan Paweł wytrzymał moją nauke jazdy do tyłu, jakimś cudem... Irena PABLO NA SZÓSTKĘ!!! :) (1) Szczerze polecam naukę jazdy w szkole PABLO. Wspaniali i godni polecenia... Danuta.K. polecam (1) Biore w tej szkole jazdy dodatkowe,pana Tomasza K polecił mi kolega i jestem... kasia Artur - opinia (1) Dziś rano zdałem za pierwszym razem. Bardzo sie cieszę. Na prawde super... Artur Udało się:) (1) Wczoraj zdałam, Bardzo dziękuje Panu Pawłowi,zostałam rewelacyjnie... Monika profesjonalizm pełną parą:) (1) Gorąco polecam każdemu, kto chce nauczyć się jeździć i zdać egzamin!!!... Paweł Zdane! (1) Udało mi się zdać za pierwszym razem, mimo iż z początku byłam niezwykle... Agata Wkońcu! (1) Własnie dziś zdałam w końcu egzamin na prawo jazdy ,czemu w końcu bo nie... Kasia ; ) PRAWKO ZDANE ZA PIERWSZYM RAZEM! (1) dzięki serdeczne za współpracę, naukę, dobre , a także złe słowo i... Aleksandra Różańska Polecam :) (1) Teoria przeprowadzona bardzo ciekawie i w lużnej atmosferze Pani Marta z... Antek Podziękowania dla Pana Bartosza. (1) Szklenie odbywało się w zakresie kategorii A, fachowa robota :). Łatwość... Łukasz Podziękowania dla Pana Pawła. (1) Witam Dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem dzięki Panu Pawłowi :)... Dominika Gorąco polecam (1) Świetna szkoła. Polecam szczególnie p. Tomka - przemiły instruktor, super... Krzysiek Zadowolona (1) Kurs elastyczny, dostosowany do kursanta! Instruktor nadwyraz cierpliwy :).... Magda K Naprawdę polecam najlepszą szkołę jazdy OSK PABLO - Podziękowania dla Pana Pawła:) (1) Witam!Wczoraj zdałam egzamin.Wprost,nie potrafię dobrać słów do mojego... Magda G Polecam PANA TOMKA K (1) Witam. Kurs odbyłam już jakiś czas temu w innej szkole i nie miałam za grosz... Magda GORĄCO POLECAM PABLO !!! (1) Po dwóch niezdanych egzaminach postanowiłam zapisać się na jazdy dodatkowe w... Basia M.