Aster

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, ks. Leona Miszewskiego 12/13

Pablo - dziekuję (1) Wybrałam szkołę z internetu. Poczytałam opinie oraz statystykę UM i nie... Julia P. OSK PABLO (1) Witam! Dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym podejściem! (nie jest to wcale... Ola Genialna szkoła (1) Zdałem za 2 razem, za pierwszym po prostu pech na równorzędnym:) Jeździłem z... Maciek
:) (1) ZDAŁAM za pierwszym razem ! polecam bardzo serdecznie :D a najbardziej... Paulina :) polecem :) (1) Wszystkim bardzo bardzo polecam OSK Pablo, szkoła zapewnia naprawdę solidne... zuza Polecam!! (1) Zdecydowanie polecam osk Pablo. Bardzo miła atmosfera i profesjonalne... Justyna R. SUPER ! (1) jestem, bardzo zadowolona. Dziś właśnie zdalam prawo jazdy (za 3-cim... Klaudia D. Zdecydowanie TAK (1) Świetna szkoła jazdy, prowadzona przez profesjonalną ekipę służącą pomocą i... Piotrek Bardzo dziękuję! (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem. Poziom szkolenia stoi na bardzo wysokim... Patrycja Roszyńska Super ośrodek. (1) Dzięki temu ośrodkowi możecie być pewni zaliczenia egzaminu. Mi się to udało... Michał Stefanowicz REWELACJA (1) Szkołę PABLO będę wspominać bardzo pozytywnie. Teoria przeprowadzona była na... MICHAŁ Z. Świetna szkoła jazdy (1) Zdałem za pierwszym razem :) świetny instruktor, dobre, szybkie i tanie... Sebastian Super ośrodek - najlepszy!! Dostajesz to za co płacisz plus super przyjazną i bezstresową atmosferę! (1) Super ośrodek, pełny profesjonalizm, przystępne ceny, promocje, przyjazna... Michał S. NAJLEPSZY OŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) OSK PABLO, to szkoła którą polecam wszystkim którzy chcą nauczyć się dobrze... Ewa Polecam! (1) Właśnie zdałam egzamin na prawo jazdy ;) Wszystko dzięki szkółce PABLO.... Paulina Podziękowania dla Pana Pawła (1) Dziękuje za profesjonalizm i wyrozumiałośc, dużą wiedze. Polecam ten ośrodek... Alina bardzo dobry osrodek (1) Mila atmosfera w prowadzeniu teorj i praktyki . Jnstruktor bardzo dobze uczy andrzej konowalczuk Marcin - opinia (1) Naprawdę dobra szkoła jazdy. Zdałem za pierwszym razem. Mimo moich trudności... Marcin OSK PABLO (2) Witam. Bardzo dobra szkoła jazdy ! Gorąco polecam !! Pełen profesjonalizm !... Kamil zaczołem w styczniu dzis mam juz prawko (3) WIELKIE dzieki za profesjonalny kurs w miłej atrosferze. O klase tej szkoly... Radek