Aster

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, ks. Leona Miszewskiego 12/13

OSK PABLO rządzi !!! (1) Dosłownie przed godziną zdałem prawo jazdy ; ) Co do szkoły wszystko... Tomiś Michał - Opinia (1) Mogę powiedzieć, że jest to wręcz idealna szkoła nauki jazdy. Zapisując się... Michał P. Asia - opinia (1) Bardzo miły pan uczący teorii , i jazdy :) Polecam , zdałam prawo jazdy za 1... Asia
Kasia - opinia (1) Zdałam za pierwszym razem! A mimo to na naukach jest mila atmosfera ;) Kasia Opinia (1) Witam wszystkich przyszłych kierowców :D..Zapisujcie się do tej szkoły, gdyż... Filip DZIĘKUJE OSK PABLO :) (1) Przede wszystkim podziękowania należą się mojemu instruktorowi PAWŁOWI -... Monika Aga - opinia (1) Ośrodek jest bardzo przyjazny dla przyszłego kierowcy. Wykłady z teorii... Aga Zdałam! (1) Do prawa jazdy podeszłam z godnym siebie pesymizmem i marudziłam non stop ;)... Martyna Polecam OSK Pablo (1) Do tego ośrodka przyciągnęła mnie oczywiście cena. Kurs teoretyczny prowadził... Patryk L. Sara - opinia (1) Nie posiadam się z radości, ponieważ udało mi się zdać egzamin państwowy już... Sara Zdecydowanie polecam! (1) Profesjonalne przygotowanie, miła atmosfera, wspaniałe podejście do kursanta... Kamila OSK Pablo nie ma sobie równych! (1) Szkoła OSK Pablo jest miejscem niesamowitym. Sztab szkoleniowy, na czele z... Paweł Ryta Polecam (1) Polecam ta szkołe oraz bardzo serdecznie dziękuje całemu OSK Pablo za... Dawid serdeczne podziękowania (1) Od początku czerwca do 4lipca korzystałem z zajęć praktycznych u Pana (nauka... Stefan Wicher POLECAM (1) Polecam gorąco teorię z p. Andrzejem który pozwala myśleć samodzielnie co... Sławka Polecam! (1) Serdecznie chciałbym podziękować całemu OSK Pablo za przygotowanie mnie do... Olek Podziekowania (1) Serdecznie dziękuje wszystkim który przyczynili do zdania przeze mnie... Adrian czekam na prawko:D (2) Na kurs trafiłem przez przypadek, ale nie żałuje. Lekcje z teorii były... Łukasz OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA OSK PABLO !!!! (1) Wiadomość z ostatniej chwili: ZDAŁAM !!! I to za pierwszym razem !!!!! Mam... Anna do celu :) (1) Na kurs trafiłam z polecenia koleżanki i bez obaw mogę polecać dalej. Dzięki... M.W.