Aster

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, ks. Leona Miszewskiego 12/13

Polecam gorąco (1) Długo wahałem się do jakiej szkoły iśc na kurs. Kolega polecił mi PABLO.To... Adam Szkoła godna polecenia !! (1) Serdecznie polecam OSK PABLO, miła atmosfera,solidne i bezstresowe... Julia Zdałem za 2 razem (1) W tej szkole mialem wsumie 8 godzin jazd z p. Pawlem , super instruktor, mila... Krzysiek
polecam! (1) Bardzo dobry ośrodek, miła atmosfera, oraz bardzo ciekawie prowadzone zajęcia... Ania super szkła!!! (1) Witam. Serdecznie polecam Szkołę PABLO- profesjonalne i rzetelne... Kamil Dziękuję Serdecznie! (2) Zdałam wymarzony egzamin na prawo jazdy i to dzięki OSK ‘PABLO’,... Krystyna Marcin - opinia (1) Egzamin zaliczyłem, a po nauce zostały mi miłe wspomnienia. Zarówno lekcje... Marcin Męczący uczeń (1) Witam jestem dosyć wyjątkowym absolwentem Pawła bo męczył się ze mną przez... Tomasz Kożuch Polecam i dziękuję! (1) To, że będę szkolił się u Pana Pawła wiedziałem jeszcze przed powstaniem jego... Wojtek O jeden kierowca więcej :) (1) GorrRrRrąco polecam wszystkim przyszłym kierowcom! Nie ma się co... Dorota POLECAM!!! (1) WSZYSTKICH INTERESANTÓW GORĄCO ZACHĘCAM ABY ZAPISAĆ SIĘ WŁAŚNIE DO SZKOŁY... OLESIA ŁUBU DUBU, ŁUBU DUBU... (1) ...NIECH ŻYJE NAM PREZES NASZEGO KLUBU, NIECH ŻYJE NAM!!! JESZCZE RAZ... KAROLINA SZ zdałam :) (1) dzięki OSK PABLO i instruktorowi Pawłowi dokonałam czegoś co wydawało mi się... Magda Dziękuje!!!! (1) chciałam serdecznie podziękować Adamowi za przygotowanie mnie do egzaminu, za... kursant Było świetnie;) (1) Jako absolwent kursu w OSK Pablo, posiadacz prawa jazdy zdanego za drugim... Michał Z. Serdecznie dziękuje! (1) Szybko, sprawnie, wysoki poziom nauczania czyli to co trzeba. Bardzo gorąco... Kamil Gorąco polecam!!! (1) Na początek chciałam podziękować p.Pawłowi, bo tylko dzięki Niemu udało mi... Handzia Sławek - opinia (1) Bardzo chciałem podziękować mojemu instruktorowi panu Pawłowi za bardzo... Sławek SUPER SZKOŁA!!!!!! (1) gorąco polecam Ośrodek szkolenia kierowców PABLO, a szczególnie jazdy z Panem... Marcias vel Szelestos :) Polecam Pablo ;) (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy wszystkim osobom, które chcą mieć... Mariusz