Aster

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, ks. Leona Miszewskiego 12/13

Gorące podziękowania:) (1) Chciałabym serdecznie podziękować za miła, profesjonalną i fachową obsługe... Marta Cejman POLECAM!!! (1) Wczoraj zdałam prawko - w końcu bo choć myślałam, że się nie nadaję do tego... Ewelina Serdecznie POLECAM!!!!! (1) Postanowiłem niedawno zapisać się do OSK Pablo. Dzisiaj jestem już... Łukasz K.
Polecam!!! (1) Chciałam bardzo serdecznie podziękować Panu Pawłowi za profesjonalne... Dorota Gachowska POLECAM! (1) Serdecznie dziękuję Panu Pawłowi za bardzo solidne przygotowanie do egzaminu... Piotr Polecam (1) Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Pablo OSK. W każdym stopniu mogą... Sebastian Siara Ogromne podziękowania (1) Dzisiaj miałem pierwsze podejście do egzaminu i .. udało się zdałem za... Kuba Dzięki za wszystko :D (1) Tak jak w nagłówku, wielkie dzięki Panu Pawłowi za wzorowe przygotowanie do... Damian zaczynalam od zera... (1) auto jezdzilo, gdzie chcialo...o pozostawieniu mnie samej w aucie na placu... Agnieszka Dziękuje za wszystko (1) Chciałem bardzo serdecznie podziękować Panu Pawłowi (właścicielowi ośrodka)... Mateusz Bil Zdałam za pierwszym razem!!! :) (1) Zdałam za pierwszym razem !!! Moim instruktorem był Pan Paweł... Katarzyna Gnat Dziękuję ; ) (1) Witam ; ) Chciałabym ogromnie podziękować mojemu wspaniałemu instruktorowi p.... Agnieszka Moja opinia (2) Witam :) Dzięki tej szkole a głównie dzięki mojemu instruktorowi Panu... Piotrek Serdecznie Dziękuję. (1) Chciałbym serdecznie podziekować całemu zespołowi OSK PABLO, za daną mi... Rafał Balcewicz Ala - opinia (2) Bardzo polecam OSK PABLO :) super atmosfera no i oczywiście mój instruktor... Ala ;-) (1) NAPRAWDE WIELKI POZYTYW POLECAM WSZYSTKIM!!! KTO CHCE SIE NAUCZYC JEŻDZIC A... MICHAŁ S. TYLKO PABLO ! (1) Zdałam za trzecim razem i moja radość jest nie do opisania bo jestem kobietą... Halina Super Soła (1) Polecam tą Szkołę wszystkim tym , co chcą dobrze nauczyć się poruszać na... Kamil zdałem za pierwszym razem!!! (1) Wielkie podziękowania dla Pana Pawła za przygotowanie do egzaminu. Dzięki... Piotr Zdecydowanie polecam! (1) Pełen profesjonalizm w przygotowaniu do egzaminu - bezstresowo i solidnie.... Asia