Aster

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, ks. Leona Miszewskiego 12/13

Polecam (1) Po 3 nieudanych egzaminach wykupiłem jazdy dodatkowe w OSK PABLO. Dopiero w... Tomasz Polecam :) (1) Po dłuższej przerwie wykupiłam 4 godziny u Pana Pawła, który dał mi wiele... Aneta zdałam za pierwszym razem, bez problemów (1) Witam, parę dni temu zdałam prawojazdy za pierwszym razem, bez problemu... Urszula Bieniek
:) (1) Polecam Pana Pawła (właściciela).Dzięki Panu zdałam prawo jazdy za 1 razem... Aneta POLECAM (1) Bardzo polecam ten ośrodek szkolenia kierowców. W szczególności dziękuję pani... Ania Ch. Podziękowania dla Pana Pawła (1) Co tu dużo mówić: świetny instruktor, świetna obsługa. Profesjonalizm i... Mati Polecam OSK PABLO (1) Polecam OSK PABLO.Dziekuje za lekcje Teorii z p. Andrzejem i jazdy z p.... Artur Polecam OSK PABLO (1) Polecam wszystkim OSK PABLO. Jest to szkoła, która uczy jeździć! Zdałem za... Damian F. Polecam!!! (1) Pan Paweł zna się na rzeczy, jest bardzo dobrym instruktorem, świetnie... Michał K. Rewelka (1) Zdałam, zdałam i to za pierwszym RAZEM. Serdecznie dziękuję wszystkim... Judyta Mikołaj K. - opinia (1) Teoria z Panem Andrzejem była czystą przyjemnością, a praktyka jest doskonałą... Mikołaj K. Szkola godna polecenia! (1) Polecam OSK PABLO wszystkim kursantom. Nauka teorii odbywała się w miłej i... Irek Polecam (1) Naprawdę dobrze uczą jazdy samochodem. Pan Paweł jest bardzo miły i zna się... Krzysiek POLECAM I DZIĘKUJĘ!!! (1) Szczerze polecam zajęcia prowadzone w OSK PABLO (zarówno teoretyczne, jak i... Marta Dziękuję i Polecam OSK Pablo !!! (1) Dziękuje Panu Pawłowi za świetne przygotowanie do egzaminu dzięki jego... Przemek Ch. Serdecznie polecam! (1) Uczestniczenie w kursie na prawo jazdy wydaje się być nieco stresujące, ale... M Dzierbicki Polecam OSK Pablo (1) Serdecznie dziękuję całemu OSK PABLO za dobre przygotowanie do egzaminu.... Damian R. Podziekowania:) (1) Serdeczne podziękowania dla p. Pawła oraz p. Andrzeja za świetne... Artur;) Maja - opinia (1) Wielkie podziękowania instruktorowi, panu Pawłowi:) jest świetnym... Maja Smulska Marta :) - opinia (1) Chciałam serdecznie podziękować Panu Pawłowi za profesjonalne przygotowanie... Marta :)