Aster

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, ks. Leona Miszewskiego 12/13

Gorąco polecam. Naprawdę warto skorzystać! (1) Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam. Cały kurs przebiegł szybko,... Daga Szkoła godna POLECENIA !!! (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu całego kursu. Dzięki otrzymanej książce... Magda Prawdopodobnie najlepsza szkoła jazdy na świecie (1) Dzięki Panu Pawłowi egzamin praktyczny na mieście to tylko formalność. Jazdy... Agnieszka
Najlepsza szkola jazdy !!!! (1) Polecam ! Polecam ! Jeszcze raz polecam ! Pan Pawel najlepszy instruktor w... Beata z Wrzeszcza Polecam OSK PABLO!! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu i szczerze polecam tę szkołę! Super cena,... Monika Swietna szkoła! (1) Nie wiem nawet co napisać, emocje z egzaminu jeszcze nie spłyneły do konca.... Cezary Polecam ; ) (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego podejścia Pana Pawła do kursantów.... nanana Jagoda - opinia (1) Goraco polecam osk pablo !Swietne podejscie do kursantow. Dobre nauczanie.... Jagoda Polecam! (1) Zdałem bezproblemowo za 1szym razem, praktykę i teorię. Świetne podejście... Łukasz GORĄCO POLECAM!!!!! (1) Gorąco polecam OSK PABLO. Pan Paweł i Tomaszi to prawdziwi profesjonaliści z... Asia Z. Nauka jazdy tylko z PABLO (1) Polecam wszystkim, którzy zaczynają przygodę z samochodem! Już pierwsza... Ola :3 Gwarancja zdanego prawa jazdy (1) Gorąco polecam OSK Pablo. Egzamin praktyczny zdany bezbłędnie za 1 razem.... Damian Profesjonalizm (1) Jestem mega zadowolony, teoria i praktyka minęły w dobrej atmosferze.... Darek Podziękowanie (1) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem! Świetne przygotowanie, wszystko... Paulina Jest git! (1) Zdałem teorię za pierwszym razem, praktykę za trzecim (w wyniku głupich,... Marcin Prawko :) (1) Teoria za drugim, praktyka za pierwszyn razem z jednym błędem. Pan Paweł... Wojciech Mega pozytywnie (1) Jestem bardzo zadowolony. Zarówno teoria jak i praktyka minęły w bardzo miłej... Marcin Jazda zdana za pierwszym razem! (1) Serdecznie polecam OSK Pablo. Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem!... Dominika Najlepsza szkoła jazdy (1) Kurs teoretyczny jest bardzo zrozumiały i naprawdę świetny ! Instruktorzy są... Przemek jestem pod ogromnum wrazeniem (1) po 2 lekcji nauczyli mnie tyle co inni nie zdolali po wielu wykupionych... Ppatrycja