Likwidacja szkody (2) Profesjonalna obsługa, zero problemów. Pani Aneta załatwiła sprawę najlepiej... Wojciech Janczak Szymon - opinia (1) Lipa ..Lipa .Lipa .Moje Auto trzymali 59 dni ...mimo to nie poradzili sobie z... Szymon M. - opinia (1) Używane od audi select: Klienci sprawdzajcie dobrze wszystkie auta z oferty,... M.
tragedia (1) najgorszy serwis w jakim zdarzyło mi się zostawić auto; po przeglądzie... Adam Audi Centrum Gdańsk (1) Miałem tę wątpliwą przyjemność skorzystania z w/w serwisu przy okazji... DZ Czas oczekiwania abstrakcja (2) Akcja serwisowa malo byc 3 h wyszlo 5 h czekania oj slabo slabo mozna sie... Mp Nie polecam (1) Nie dość że długo trzymali mi auto w lakierni bo ponad miesiąc robiąc... Paweł W końcu nowy serwis w 3 city (1) Nareszcie nowy serwis i normalni ludzie Brawo Ty salon samochodowy (1) latem 2013 roku zakupiliśmy jeepa compassa - auto po jazdach testowych.... ma Polecam (1) Polecam gorąca ! W 100 % dopasowano auto do moich oczekiwań. profesjonalnie i... Zadowolony Klient Bardzo zadowolony (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupu FIATA w salonie Plichta. Wybrawszy model i... Adam Nowy samochód a uszkodzony polakierowany (1) Zakupiłam nowy samochód i okazało się że auto było uszkodzone i polakierowane... Zuzia .. (1) Sam nie wierzylem. Ale sie przekonalem. Do momentu wplaty zaliczki obiecano... Zyczliwy NIE POLECAM ! (2) Jakość obsługi na bardzo niskim poziomie. Obsługa mało kompetentna i... Filip