ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM NA KATEGORIĘ "A" :))))))) (1) BARDZO PROFESJONALNA SZKOŁA NAUKI JAZDY.Instruktorzy Pan Rafał S. oraz Tomek... Zdzisia Rewelacja! (1) Tylko polecać! Szkoła rewelacyjna! Przede wszystkim polecam instruktora Pana... Olivka Polecam :) (1) Fantastyczna szkoła na wysokim poziomie tak powinno to wyglądać :) Przemiła... Patrycja O.
POLECAM (1) po nie udanych egzaminach wzięłam doszkalające godziny właśnie w tej szkółce... . Michał K. (1) Jak najbardziej polecam tą szkołę, uważam że instruktorzy którzy tam pracują... Michał K. Angelika.K. - opinia (1) GORĄCO POLECAM OSK AUTO LIDER ,każdemu kto chce siew dobrze przygotować do... Angelika.K. Zdałam :) !!!!! (1) Polecam tę szkołę, bardzo ciekawie prowadzone wykłady, dzięki czemu bez... Agnieszka ZDAŁEM " A " ZA PIERWSZYM RAZEM :))) (1) SAME SUPERLATYWY !!!!! Szacun dla Pana Rafała S. DZIĘKI I POLECAM... Marcin Bożek Madzia - opinia (1) Polecam szkołę "Auto Lider" Miła i profesjonalna obsługa w biurze.Świetni... Madzia Polecam (1) Miła obsługa, zdałam za pierwszym razem (kat B)bez większych problemów.... Sofi S kategoria A (1) wielkie dzięki : )w expresowym czasie zostałem nauczony posługiwania się... michał k pozytywny wynik egzaminu za pierwszym razem (1) Wszystko na najwyzszym poziomie, sprzet, jazdy, obsluga nie ma sie do czego... Kasia Polecam (1) Jednym słowem polecam. Instruktorzy, motory i sama szkoła na najwyższym... Szreder Rewelacja :D (1) Wykłady przeprowadzane w bardzo sympatycznej atmosferze i w sposób taki, aby... Adrian S. bardzo dobra szkoła! (1) dzięki tej szkole bez większych problemów udało mi się zdać egzamin na... Daria D. POLECAM!!! (1) Profesjonalne podejście miła atmosfera i co najistotniejsze skuteczne... Tomek B. Prawo jazdy tylko w Auto Lider! (1) Jestem już po egzaminie na A - oczywiście pozytywny za pierwszym razem, kurs... Karol P kategoria B (1) Szkoła poprostu rewelacyjna , byłam na dodatkach u Pana Andrzeja poprostu... Magda B KATEGORIA A (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu zarówno teoretycznego jak i... Michał Z kategoria B (1) "Znakomita jazda. Tak powinien wyglądać kandydat na kierowcę." - słowa... Maciek