Pozytywnie (1) Wszystko pozytywnie. Nie mam zastrzeżeń. Jeździłem z p. Rafałem Skorupą. Michał H. polecam! (1) Szczerze polecam treściwe wykłady Pana Rafała, doskonałą znajomość szczegółów... motocyklistka45lat Cierpliwy Instruktor :) (1) Super szkola polecam każdemu kto wsiada pierwszy raz w życiu np na motocykl... Aneta
POLECAM (1) Zdecydowanie polecam pana Rafała R. oraz pana Rafała S. Pani z biura również... Natalia Profesjonalizm w 100% (1) Witam 11.09 zdałem egzamin na kat.A za pierwszym razem Dzięki wskazówką i... Sławomir D. :) (1) Bardzo polecam , jestem zadowolona z tej szkoły. Na kursie teoretycznym... Sylwia Do trzech razy sztuka !! (1) Witam . 2 podejscia, inny instruktor , miesiąc przerwy - wystarczyło... Kamil Dombrowski złoty strzał (1) Pozdrawiam szkołe a w szczegulności Tomka dzięki któremu zdałem za pierwszym... wojtek wejherowianin - opinia (1) Wcześniej zapisałem się do ośrodka, w którym jakość nauczania nie jest na... wejherowianin Szczerze polecam :) (1) Jestem pewna, że każdy będzie dobrze wspominał szkołę Autolider. To ośrodek... Iga nie ma lipy (1) jakosc szkoly jest adekwatna do tych opini,ktore czytalem przed kursem.Jestem... Rafal Polecam: (1) Nigdy nie jeżdziłam samochodem, pierwszy raz wsiadłam na pierwszych godzinach... Agnieszka Warlikowska NAJLEPSZA SZKOŁA (1) Polecam tę szkołę. Pani sekretarka-przemiła, zajęcia teoretyczne przebiegały... Ola Wielki POZYTYW (1) Chciałabym szczerze zachęcić osoby szukające dobrej szkoły nauki jazdy a... Gosia Celująca (1) Celująca Bożena Grzonka polecam;) (1) miła atmosfera na zajęciach teoretycznych, 30 godzin w samochodzie zleciało... szpady-szpady-bejbe Justyna - opinia (1) Polecam wszystkim Rafała R., świetnie przygotowuje do egzaminu. Nauczył mnie... Justyna Bez watpienia polecam. (1) Uczylem sie jazdy na motocyklu u p. Rafala S. W 100% polecam instruktora.... Michal B. Danuta G. - opinia (1) Polecam OSKAuto -Lider, szczególnie p. Andrzeja P. i p. Rafała S. Obaj... Danuta G. Emilia z Gdyni - opinia (1) Nigdy nie wystawiam żadnych opini...., ale za taki profesjonalizm i podejście... Emilia z Gdyni