p. Zbyszek - najlepszy instruktor pod słońcem (1) Byłam bardzo niezadowolona z mojego kursu w innej szkole. Z polecenia... Iza Gorąco polecam! (1) Wszystkim polecam ośrodek! Pan Rafał Skorupa jest najlepszym instruktorem na... Mateusz Adam - opinia (1) Znajoma poleciła mi instruktora Pana Tomasza Borocha i nie zawiodłem się.... Adam
gorąco polecam :) (1) W dość szybki, jasny i przystępny sposób zrealizowany kurs teoretyczny na... Monika Super! (1) Bardzo miła obsługa i atmosfera, polecam!!! Aga KATEGORIA A2 - TOMASZ BOROCH NAJLEPSZY I NAJSKUTECZNIEJSZY! (1) Serdecznie polecam szkołę a przede wszystkim instruktora p. Tomasza Boroch -... Agnieszka Z CAŁEGO SERCA POLECAM!! (1) Instruktor Rafał Roszko , najlepszy ever! Nauka połączona ze śmiechem (dużą... Uparta Klaudia:) Polecam z całego serca (1) Szybko zrealizowany cały kurs, bezproblemowo. Prawko zdane za pierwszym... Dawid Kat. a - Tomasz Boroch (1) Wielkie podziękowanie dla pana Tomasza Borocha za przygotowanie do egzaminu... Ew Polecam tym, którzy z głową chcą zdać prawo jazdy. (1) Szczerze polecam. Wybór szkoły nie był przypadkowy. Koleżanka zdała za 2, a... ja POLECAM!!! (1) Szczerze polecam OSK Auto-Lider! Profesjonalni, wymagający, zaangażowani i... Paula Kat. A (1) Polecam w 100%. Instrukor Tomasz Boroch jest the best!!! Ma mega cierpliwość... Ola. P szczerze polecam :) (1) Bardzo fajna szkoła jazdy. Jak ktoś chcę się na prawdę nauczyć jeździć i zdać... Klaudia Kat.A (1) Zdane za pierwszym razem, polecam ten ośrodek. Do zobacznia w trasie m/ :)... Arecki TOMASZ BOROCH BEST INSTRUCTOR EVER (1) Polecam Pana Tomasza. Najlepszy instruktor jakiego można mieć. Polecam... Paweł L Zdecydowanie polecam (1) Pan Rafał Skorupa jest wspaniałym instruktorem - z czystym sumieniem mogę... Kasia Bardzo polecam! Prawko zdane za pierwszym razem! (1) Zdałam prawo jazdy za pierwszym razem , serdecznie polecam Mariiusza ,... Nati Dziękuję Tomaszowi B. (1) Rzetelny, dosadny, fachowy. Nawet takiego "Betona" jak ja zdołał... Krzysztof G. Polecam p. Monike (1) Dziekuje p. Moniko za cierpliwosc i wiare we mnie dzieki Pani zdalam :D... martusia Beata - opinia (1) Polecam tę szkołę Wszystkim, tym osobom które chcą nie tylko zdać egzamin ale... Beata