! (1) Bardzo polecam szkółkę AutoLider , bardzo elastyczny wybór godzin jazd ,... Mateusz Rafał (1) Polecam kurs w Autoliderze. Teoria i jazdy z Rafałem. Bardzo konkretny... Adam Tomasz Boroch - najlepszy instruktor (1) Zdane za pierwszym razem. Tomek to niesamowity instruktor, bardzo cierpliwy... Sylwia
Polecam Rafała (1) Szczerze polecam Auto-lidera. Kurs bez stresu. Bardzo profesjonalne podejście... Daria Mam prawkooooo !!! (1) Udało się, a raczej to był bardzo dobry wybór. Wykłady szybko i konkretnie.... Kamil kat. B instruktor Pan Tomasz Boroch (1) Zapisałem się do szkółki Auto- lider. Zajęcia teoretyczne były prowadzone z... Marcin K. Serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam OSK Auto Lider. Zajecia teoretyczne przeprowadzane z... Monika AUTOLIDER (1) Witam. Serdecznie dziękuję za profesjonalizm,podejście do kursanta dbałość o... Joanna Tomasz Boroch:) (1) Nogami i rekoma podpisuje sie pod kazda najlepsza opinia wystawiona Tomaszowi... Lucy;) Polecam (1) Pan Rafał Skorupa - prawko AM mam juz w kieszeni.Szybko ,sprawnie i... ADAM Ania - opinia (1) Serdecznie polecam!!!!profesjonalnie,miło i czciwie!!!!!😉 Ania Bardzo profesjonalnie (1) Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu teoretycznego a przede... Angi Mocna dawka wiedzy (1) Miałam przyjemność uczestniczyć w zajęciach teoretycznych prowadzonych przez... Marysia Godne Polecenia! (1) Wszystko na ogromny plus, dostosowanie się do kursanta bezproblemowe, pełna... Mariusz Profesjonalizm (1) Pełen profesjonalizm w nauce,dopasowanie do klienta,bardzo miła atmosfera... Sylwester Szczepański Kursantka - opinia (1) Po lekcjach z Panem Rafałem egzamin zdany bezproblemowo! Serdecznie polecam... Kursantka M.D - opinia (1) Wykłady prowadzone w bardzo miłej atmosferze. Kurs odbył się w miare szybko.... M.D Polecam (1) Dobra nauka, zdałam za pierwszym. Instruktor dobrze uczy, tłumaczy ile trzeba :) Ala Rewelacja (1) Zdarzyło się coś wspaniałego. Przyszedłem na kurs razem z żoną. Obydwoje... Janek POLECAM WSZYSTKIM !!! (1) Świetna szkoła, z której naprawdę warto skorzystać !!! Lekcje przeprowadzone... Rafał Tessmer