Andrzej Elmrych (2) Omijajcie pana Andrzeja Elmrych jest kiepskim instruktorem nie interesuje się... Paweł Podziekowania dla Pana Tomka Borocha. (1) Panie Tomku,dziekuje w imieniu swoim i corek za przygotowanie do egzaminow na... Katarzyna Instruktor z pasją TOMASZ BOROCH (1) Połączenie takiego instruktora z kursantem, kończy się zdaniem egzaminu w... Marcin K
Polecam !! (1) Jedna z najtańszych szkół jazdy w Gdynii. Wszystko sprawnie, podczas jazd... Paweł Wielkie dzięki dla Tomka Borocha !!! (1) Tomek był moim pierwszym instruktorem. To On nauczył mnie jak jezdzić... Jarek Podziękowania dla Tomka Borocha!!!! (1) Najleprzy Instruktor ever!, po lekcjach u Tomka zdalam za pierwszym razem.... Kaśka Dzieki Tomek !!! (1) Nawet takiego tłuka jak ja nauczył jeździć na 2 kółkach. sar Ośrodek Szkolenia Kierowców AutoLider (1) polecam tą szkołę każdemu kto chce szybko i sprawnie zdać upragnione... robert Egzamin zdany za pierwszym razem! (1) Z pełnym przekonaniem polecam ośrodek Auto-Lider. Uczył mnie Pan Rafał... Katarzyna Bardzo polecam!! (1) Trzy lata temu zapisałam się tutaj na kurs, było super, podobała mi się jazda... Aneta Kat.A (2) Dobry instruktor to podstawa a Tomasz Boroch jest najlepszy :-) Dzięki... Marta Zadowolony kursant . (2) W dwa tygodnie urlopu wyrobiłem sie z jazdami na kat.A i zaliczyłem bez... Drenek Tomasz Boroch- Auto Lider Euro Moto (1) Polecam Tomka jako instruktora kat A. Nauczy jeździć nawet bez wcześniejszego... Łukasz Egzamin zdany przy pierwszym podejściu :) (1) Dlaczego "6"? To proste! Instruktor, który uczył mnie jeździć zrobił to czego... Małgorzata Grzeszczak Wybrałam Dobrze Wybierając Auto Lider ! (1) Miałam przyjemność prowadzenie kursu prawo jazdy z Panem Rafałem Skorupą.... Weronika Polecam. (1) Miałe mlekcje z Panem Rafałem Skorupą. Profesjonalne podejście do kursanta,... Kuba Kategoria B (1) Polecam szkółke Autolider! Ręcze głową za profesjonalne przygotowanie do... Dawid Prawojazdy kategori B (1) Polecam szkółke Autolider! Ręcze głową za profesjonalne przygotowanie do... Dawid kategoria B (1) Polecam Autolidera. Kurs kategorii B w tempie ekspresowym. Bardzo przystępnie... Maja ! (1) Bardzo polecam szkółkę AutoLider , bardzo elastyczny wybór godzin jazd ,... Mateusz