Najlepszy instruktor na świecie!! (1) Szczerze polecam Osk Auto Lider. Miałam przyjemność uczyć się prowadzenia... Angelika B. Polecam! (1) Zadałam za pierwszym razem, mimo że na początku bałam się w ogóle wyjechać na... Yas POLECAM :) (1) Miałam jazdy z Panem Rafałem, dzięki któremu nauczyłam się nieporównywalnie... Iza
Mega szkola (1) Nauka jazdy jest po zdaniu egzaminu, a ja na egzaminie już potrafiłem po... Fiano Tomek Boroch - człowiek od zadań specjalnych (1) 160cm wzrostu i waga 51kg to wątpliwy materiał na motocyklistę. Szczęśliwie... Kasia Polecam w 100 % (1) Rekomendacje dla Pana Tomasza za cierpliwość, zaangażowanie i profesjonalne... Beata POLECAM (1) Egzamin na kat. A zdany za pierwszym podejściem. Rafał nauczył mnie... Adrian Krótka pochwała. (1) Szkołę mogę polecić wszystkim z okolic trójmiasta. Przystępne godziny jazd,... Bartek B Rekomendacja dla Pana Rafała Skorupy (1) Zdecydowanie polecam pana Rafała jako instruktora. Jego profesjonalizm, w... Tomasz POLECAM (1) Szybko, sprawnie, rzetelnie w miłej atmosferze. POLECAM!!! DK Polecam Pana Rafała (1) Nareszcie gdy po długiej przerwie , poszłam na egzamin i zdalam. Dzieki Panu... Agata Jamiołkowska Jak najbardziej polecam! (1) Warto się zdecydować na tą szkołę, panowie podczas wykładów jasno... Paulina A Polecam Rafała (1) Bardzo profesjonalnie przeprowadzony kurs. Egzaminy zdane za pierwszym... Adam, kat B Super szkoła ! (1) polecam z czystym sumieniem. Pan Tomek- profesjonalista,bardzo cierpliwy,... Dominika Super (1) Bardzo Polecam szkółke !!! Wszystko zdane za 1 razem . Przygotowanie w 100 % Maciej POLECAM!! (1) Jestem bardzo zadowolony ze trafiłem do tak świetnego instruktora. Ma super... Dariusz Tomasz Boroch meeega (1) Polecam za profesjonalizm i pasję, chęć i umiejętności dzielenia się... Aga baaardzo polecam (1) Pan Rafal wierzyl we mnie bardziej niz ja sama. Nauczyl mnie jezdzic (a nie... Weronika Schlomm Tomek Boroch - dziękuję :) (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Tomka, szczególnie osobom chcącym zacząć... Gosia Dziękuję Panie Rafale (1) Kurs w bardzo miłej atmosferze. Egzamin zdany bez problemów. Wielkie dzięki... Ania