Same pozytywy (1) Szybko i skutecznie. Pozdrawiam Rafał Najlepszy instruktor na świecie!! (1) Szczerze polecam Osk Auto Lider. Miałam przyjemność uczyć się prowadzenia... Angelika B. Polecam! (1) Zadałam za pierwszym razem, mimo że na początku bałam się w ogóle wyjechać na... Yas
POLECAM :) (1) Miałam jazdy z Panem Rafałem, dzięki któremu nauczyłam się nieporównywalnie... Iza Mega szkola (1) Nauka jazdy jest po zdaniu egzaminu, a ja na egzaminie już potrafiłem po... Fiano Tomek Boroch - człowiek od zadań specjalnych (1) 160cm wzrostu i waga 51kg to wątpliwy materiał na motocyklistę. Szczęśliwie... Kasia Polecam w 100 % (1) Rekomendacje dla Pana Tomasza za cierpliwość, zaangażowanie i profesjonalne... Beata POLECAM (1) Egzamin na kat. A zdany za pierwszym podejściem. Rafał nauczył mnie... Adrian Krótka pochwała. (1) Szkołę mogę polecić wszystkim z okolic trójmiasta. Przystępne godziny jazd,... Bartek B Rekomendacja dla Pana Rafała Skorupy (1) Zdecydowanie polecam pana Rafała jako instruktora. Jego profesjonalizm, w... Tomasz POLECAM (1) Szybko, sprawnie, rzetelnie w miłej atmosferze. POLECAM!!! DK Polecam Pana Rafała (1) Nareszcie gdy po długiej przerwie , poszłam na egzamin i zdalam. Dzieki Panu... Agata Jamiołkowska Jak najbardziej polecam! (1) Warto się zdecydować na tą szkołę, panowie podczas wykładów jasno... Paulina A Polecam Rafała (1) Bardzo profesjonalnie przeprowadzony kurs. Egzaminy zdane za pierwszym... Adam, kat B Super szkoła ! (1) polecam z czystym sumieniem. Pan Tomek- profesjonalista,bardzo cierpliwy,... Dominika Super (1) Bardzo Polecam szkółke !!! Wszystko zdane za 1 razem . Przygotowanie w 100 % Maciej POLECAM!! (1) Jestem bardzo zadowolony ze trafiłem do tak świetnego instruktora. Ma super... Dariusz Tomasz Boroch meeega (1) Polecam za profesjonalizm i pasję, chęć i umiejętności dzielenia się... Aga baaardzo polecam (1) Pan Rafal wierzyl we mnie bardziej niz ja sama. Nauczyl mnie jezdzic (a nie... Weronika Schlomm Tomek Boroch - dziękuję :) (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Tomka, szczególnie osobom chcącym zacząć... Gosia