Michał Hałasiński - opinia (1) Nauka fachowa, organizacja kursu bardzo dobra, przygotowanie do egzaminu -... Michał Hałasiński Marcin - opinia (1) Moim instruktorem był pan Rafał. Wykazał się duża cierpliwością i doskonale... Marcin Dawid - opinia (1) Pan Rafał jest idealnym nauczycielem! Od zera nauczył mnie jeździć na... Dawid
Szymanowski Jarosław - opinia (1) Instruktor Rafał przeprowadził profesjonalne szkolenie w zakresie nauki jazdy... Szymanowski Jarosław Ruslan - opinia (1) Polecam! Po kursie u pana Rafała egzamin kat. A zdany za pierwszym podejściem. Ruslan Mateusz - opinia (1) Bardzo polecam, egzamin zdany przy 1podejsciu! Mateusz julia - opinia (1) Bardzo polecam, egzamin zdany za pierwszym razem bez problemu;) julia Dominik - opinia (1) Zdane za pierwszym razem. Polecam Rafała S. jako instruktora. Dobry grafik... Dominik Łukasz - opinia (1) Polecam. Zdane za pierwszym podejściem. Dobry sprzet, dobry instruktor,... Łukasz Damian A - opinia (1) Bardzo polecam pana Rafała S. jako instruktora. Egzamin zdany za pierwszym... Damian A Roman - opinia (1) Konkretnie i rzetelnie. Kat. A zdana za pierwszym podejściem. Roman Barbara De. - opinia (1) Zdane za pierwszym razem !!! Pełen profesjonalizm podczas nauki jazdy ,... Barbara De. Pan Rafał Skorupa - polecam (1) Egzamin zdany pozytywnie. Pan Rafał Skorupa to świetny instruktor.... Sylwia Polecam (1) Polecam opinie wystawiam na pozytyw pewnie i bez problemowo zaliczony kurs i... polszad Polecam p. Rafała Skorupa (1) Polecam serdecznie naukę przez p. Rafała Skorupa. Cała nauka przebiega szybko... Piotrek Szymon - opinia (1) Bardzo polecam. Bardzo wysoki poziom szkolenia. Szymon Świetna szkoła oraz Pan Instruktor! (1) Jestem już po kursie i egzaminie zakończonym wynikiem pozytywnym :) Wynik nie... Patryk Miotke Justyna - opinia (1) Trafiłam przez przypadek do p.Rafala ,bo akurat moja instruktorka poszła na... Justyna Kurs kat. A. (1) W maju odbyłem kurs i pozytywnie zdałem egzamin na prawo jazdy kat. A. W... Francesco Super!!! (1) Trafiłem pod opiekę Pana Rafała Skorupy, świetny instruktor. Bardzo szybko... Karol