Polecam OSK Auto-Lider (1) Instruktor Rafał, wymagający, skrupulatny ale do tego miły i wesoły. Dzięki... Jakub Instruktor Rafał Skorupa (1) Polecam Szkołę Jazdy Auto-Lider, a w szczególności instruktora p. Rafała... Michał Sz. Rewelacja (1) Polecam, bardzo profesjonalna kadra Michał
Super! (1) Podejście bardzo indywidualne, Pan Rafał jest pełen zaangażowania.... Klaudia Super (1) Stanowczo polecam! Panu Rafałowi udało się nauczyć jeździć taką panikarę jak... Agnieszka Kategoria B (1) Kurs przeprowadzony szybko i sprawnie. Elastyczne godziny lekcji; miła... Kacper Instruktor Tomasz Boroch (2) Naprawde najlepszy instruktor o stalowych nerwach i odpowiednim podejsciu do... P. Rafał Skorupa kat B (1) Najlepszy instruktor jaki mógłby mi się trafić! Gdyby nie Pan Rafał to nie... Kamila Kat. A2 (1) Kurs przebiegł sprawnie i przyjemnie. Elastyczne godziny tak, żeby nie... Paulina Świetna szkoła jazdy :) (1) Jak w nagłówku - jestem bardzo zadowolony ze szkolenia. 3 lata temu byłem tu... Adam Na wypasie (1) Miałem okazje jeździć z Rafałem (kat. A), generalnie wszystko na wypasie ;-)... Bartek Pozytywnie zadowolony. (1) Witam wszystkich szukających dobrej szkoły nauki jazdy. Robiłem kurs... Tomasz Lejk Super! (1) Bardzo mili i dobrzy instruktorzy. Polecam! Maciej kurs kat. A (1) Szkolenie przeprowadzone bardzo dobrze, nie mam nic do zarzucenia. Zespół... Piotr Pan Rafał - gorąco polecam! :) (1) Z zapisem na kurs prawa jazdy (kat. B) zwlekałem dość długo w porównaniu z... Wojtek Szczerze polecam (1) Witam wszystkie osoby pragnące zdobyć uprawnienia do jazdy motocyklem . W... Adam 100% skutecznosci :) LWG (1) Z czystym sumieniem polecam najlepszego instruktor w 3-miasto, Tomasz Boroch... Pawel TOMASZ BOROCH (1) Z Całego serca chciałabym polecić Tomasz Borocha !! 22 godziny jazd i... PATRYCJA Warte polecenia (1) Gorąco polecam całość trwania i prowadzenia kursu na 100% poziomie Jeśli... Mariusz Ferra Same pozytywy (1) Szybko i skutecznie. Pozdrawiam Rafał