Szczęśliwa (1) Dziękuję p.Rafałowi S. za profesjonalne wykłady i stworzenie takiej świetnej... Ewa F. Bardzo dobra szkoła polecam (1) Witam wczoraj zdałem egzamin zero błędów polecam instruktora Rafał Skorupa Bartek GORĄCO POLECAM - NAPRAWDĘ WARTO !!!!!!!!! (1) Uczęszczałam do Pana Rafała R. na kurs uzupełniający. Korzystałam z ofert... Karola:)
BARDZO POLECAM (1) "Kiedyś, gdy będę już stara i nie będę dobrze czuła sie za kółkiem, zasiądę... Paulina do Rafała R :) (1) słowa Rafała R: "za pierwszym razem zdają farciarze, za drugim najlepsi(...)"... Ruda Jestem bardzo zadowolony. (1) Polecam Pana Rafała S. nauczył mnie patrzeć na znaki i myśleć za kierownicą.... Tomasz P. baaaaardzo polecam :) (1) Polecam OSK Auto Lider! Bardzo przyjazna atmosfera, przemiła obsługa,naprawdę... Żaneta J. Rafał Roszko (1) Polecam osk Auto lider, mają wysoki poziom nauczania.Wszyscy instruktorzy... Jacek K. Krzysiek J. - opinia (2) Świetna szkoła!!! Polecam wszystkim! Obsługa bardzo miła i profesjonalna!... Krzysiek J. zdecydowanie polecam (1) W 100% zadowolony z kursu, zdałem za 1szym razem. P. Monika jest świetną... Grzegorz P. pozytywnie (1) Ukończyłem kurs pod okiem Rafała R. Miły, zawsze opanowany lubiący... Michał P Polecam (1) Polecam wszystkim OSK Auto Lider, a w szczególności Instruktora p. Rafała R.... Monika suuuuper!!! (1) polecam osk Auto lider, egzamin zdany bez problemu, miła atmosfera,... m udało sie za 1wszym razem :) (1) Bardzo sympatyczna szkółka miła atmosfera na wykładach . Instruktorzy... Paweł B. piotr - opinia (1) polecam te szkole zdalem za pierwszym razem wysoki poziom nauczania piotr Polecam! (1) szczerze polecam :) . miła atmosfera, dobrze uczą, zdałam za pierwszym razem :) Klaudia Rafał Roszko (1) Najlepszy w swoim fachu!!! żałuję że nie znałam go wcześniej!! Może wtedy bym... Anna Bołkowska ŚWIETNA SZKOŁA! (3) Kurs zrobiłam w innej szkole, jednak efekty nauki nie były zadowalające.... Kasia Gorąco polecam! (1) Polecam wszystkim Auto-Lidera - egzamin zdany 2 dni temu ZA PIERWSZYM RAZEM i... Krzychu Szczęśliwa:) (1) Po kilku nie zdanych egzaminach po kursie w Elce , wykupiłam kilka godzin w... Szczęśliwa