Polecam Kurs kat. A zdałem za 1 podejściem. (1) Miła obsługa, elastyczne godziny jazdy, sprawny sprzęt. Polecam Kuba Szkoła godna polecenia (1) Wszystkich chcącym nauczyć się DOBRZE jeździć samochodem i SZYBKO zdać... Monika Kat. B zdana za pierwszym razem :) (1) Instruktorzy są świetni - można ciekawie pogadać, usłyszeć wiele... Łukasz
Auto Lider (1) Polecam tą szkołę z czystym sumieniem! Zajęcia teoretyczne oraz praktyczne... Marta K. Auto lider (1) To chyba jedna z najlepszych szkół jazdy w trójmieście. Polecam ją wszystkim... Łukasz M POLECAM !!! (1) Polecam szkołę AUTO LIDER każdemu kto chce szybko a przede wszystkim dobrze... Łukasz M. POLECAM (1) Wczoraj zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym podejściem, a to dzięki... Patrycja Polecam (1) Po okolo rocznie przerwie po wykupieniu 6 godzin zdalem egzamin za 3 razem... KrzysKrzysiu Szczerze polecam!!! (1) Bardzo polecam OSK Auto-Lider. Kategorię B zdałem za drugim razem (przez... Czarny Pełny profesjonalizm (1) Wczoraj zdałem na kategorię A za pierwszym podejściem. Bardzo dobrze... Lech M. Polecam szkole ;) (1) Dzis dzieki Panu Rafałowi Roszko zdalam egzamin za 2 razem :) mila atmosfera... Nataaliaa. Polecam AUTO LIDER (1) Nauka w bardzo miłej atmosferze teoria zdany bez problemu wszystko dobrze... Edyta K POLECAM WSZYSTKIM OSK AUTO LIDER (1) Kilka dni temu zdałem egzamin na prawo jazdy - nie brałem całego kursu w OSK... Andrzej D. POLECAM ! (1) Z czystym sumieniem polecam tę szkołe jazdy! Poziom nauczania jest bardzo... Aga J polecam (1) rewelacyjna atmosfera, profesjonalne podejście i życzliwość. pełna współpraca... Michał Mostowski Najlepsza szkoła jazdy! (2) OSK Auto Lider został polecony mi przez osoby bardzo z niej zadowolone.... Monika M Polecam (1) Polecam OSK Auto-Lider ! Wszystko przebiegło sprawnie i w miłej atmosferze.... Marcin POLECAM (1) Zdecydowanie polecam! Kurs przeprowadzany jest bardzo szybko i sprawnie.... BASIA Polecam (1) Super szkoła ! Szybko i przyjemnie. Polecam Pana Tomasza B. Artur szkoła godna polecenia! (1) jazdy z Panią Moniką były naprawdę bardzo pomocne. Dzięki nim dowiedziałam... Małgorzata