POLECAM!!! (1) Super szkoła bezstresowa,naprawdę polecam a szczególnie Panią MONIKE która... Krzysztof Gorąco polecam (1) Dziękuje Panu Rafałowi, świetnie przygotował mnie do egzaminu w kursie... Magda NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY ;) (1) Dziękuję Panu Andrzejowi za doskonałe przygotowanie mnie do egzaminu. Nie... Damian G.
"LIDER" wśród ośrodków szkoleniowych!!! (2) Profesjonalizm w 100% Szczególne podziękowania dla pana Andrzeja!!!... Monika G. (Czaruś ;P) Dobra szkoła, polecam innym! (1) Wykłady Pana Rafała prowadzone są w sposób bardzo przystępny, w miłej i... Tomek Polecam!! (1) Szybkie i profesjonalne wykłady w milej atmosferze!! na kursie jazdy uczyl... Natalia K. Polecam :):) (1) Kurs jest przeprowadzony szybko,ale za to sprawnie i w sympatycznej... Daria.B polecam w 100% :) (1) Polecam każdemu kto chce się dobrze przygotować do egzaminu. Kurs ukończyłem... Adam Bardzo dobra szkoła jady!!! (1) Pobierałam lekcję i jestem bardzo zadowolona.Uczył mnie Pan Andrzej,który... Natalia Jeśli chcesz nauczyć się jeździć i myśleć na drodze, to polecam OSK Auto-Lider. (1) Zasady i przepisy ruchu drogowego są wykładane w sposób bardzo przystępny w... Marek polecam!!!!! (1) Super szkoła Polecam . Miła atmosfera , naucza cie jeździć super... Arek POLECAM (1) Super szkoła, bardzo ciekawe lekcje teorii i praktyka z wyluzowanym, ale... Darek S. W końcu naprawdę profesjonalna nauka jazdy dla każdego (1) Osoba, ktora po raz pierwszy podchodzi do nauki jazdy - czy to młoda czy już... Patryk Polecam (1) Wspaniały instruktor z profesjonalnym podejściem! Miło, bezpiecznie,... Mateusz AUTO LIDER to ANGAŻ w TWÓJ SUKCES (1) Gorąco polecam OSK AUTO LIDER.Tę szkołę tworzą ludzie,którym zależy,abyś... Ada S-G Świetna szkoła (1) Gorąco polecam!!! Szkoła świetna, ciekawe wykłady, KOMPETENTNA obsługa^^... Łukasz K. Gorąco polecam (2) Wyklady są ciekawie prowadzone.Wszystko dokładnie pan wykładowca tłumaczy ;)... Joanna P. Polecam. (1) Zarówno zajęcia teoretyczne jak i praktyczne, przebiegły w bardzo miłej... Gosia M. Zdecydowanie Polecam! (1) Zdecydowanie polecam!! Kurs przeprowadzany jeest bardzo szybko i sprawnie.... Angelika Pełny profesjonalizm... (1) Gorąco polecam ten ośrodek. Zajęcia teoretyczne jak i praktyczne prowadzone... Przemek Z.